Bomaanslag in Madrid

Donderdag 11 maart vlak voor half acht in de morgen werd Spanje opgeschrikt door bomaanslagen. Bijna 200 doden en ruim 600 gewonden worden betreurd.Het is tot nu toe onduidelijk wie achter deze aanslagen zit. Als eerste mogelijkheid werd de ETA genoemd. De conclusie werd wel heel erg snel getrokken! Ik herinner me van de aanslag van 11 september 2001 dat ik de dader al enige uren na de aanslag goed had gelokaliseerd omdat de planeetlijnen (Solarmaps) naar de plaats van de dader voerden.

Ik deed deze keer ook een poging.

De eerste bomaanslag vond plaats iets voor half acht (ANP). Dit is dus het moment van de dader(s). Onder toon ik u de horoscoop van dat moment.

 

Wat meteen al opvalt, is dat Pluto conjunct de MC staat,strikt gezien nog wel in het negende huis van de levensfilosofiëen.Pluto speelde ook een belangrijke rol in de ramp van 11 september 2001. Saturnus en Pluto hadden toen nèt een oppositie gemaakt en de Maan bekrachtigde dit met óók nog een oppositie met Mars en een ingaande conjunctie met de knopen.Op zichzelf is de datum voor deze aanslag ook wel heel opmerkelijk omdat 11 maart precies een half jaar later is en er dus een gespiegeld effect van uitgaat. De horoscoop van het moment of daaromtrent is als volgt te duiden:
Degene die de bomaanslag heeft beraamd valt in het eerste huis. De heer daarvan is Jupiter en Neptunus. In het eerste huis staan de Zon en Mercurius en de Maan wordt altijd toegewezen aan degene die de actie in gang heeft gezet..Mercurius is heer zeven wat in dit geval de Spaanse bevolking is.

Heer tien is het manifesteren van de terroristen en wordt vertegenwoordig door Jupiter als heer en Pluto omdat deze vrijwel op de MC staat..Terwijl heer vier (heer tien van zeven) de regering vertegenwoordigt van Spanje en de heer daarvan Mercurius is; Saturnus staat in vier en is dus medeheer van de regering. Wat opvallend op dit moment aan de kosmische horizon is, is het feit dat bijna alle planeten op Venus na, er in slechte conditie bij staan. In de traditionele astrologie staat: De Maan in val, Mercurius in vernietiging, Mars in vernietiging, Jupiter in vernietiging en Saturnus in vernietiging. Ook de Zon in vissen staat niet sterk en Mercurius loopt weg van een verbranding onder de Zon.

Waar duidt dit op?

Iedere partij die vertegenwoordigd wordt door één van deze slecht staande planeten kan niet goed uit de voeten met zijn energie en reageert niet naar zijn geaardheid maar uit onbewuste emoties. Zo b.v. de regering van Spanje die dus Mercurius en Saturnus als aanduiders hebben. Mercurius is de boodschapper en Saturnus heeft met pijn en karma te maken.
Terug naar de slecht werkende Mercurius; de boodschapper kan zijn boodschap niet objectief weergeven omdat hij bevangen is door emoties (vissen) dit ondanks dat hij hulp (= receptie) krijgt van Jupiter de wijsheid.

Hoe ziet dit er uit?

De regering roept maar wat en wijst meteen de ETA als hoofdschuldige aan. Dit wordt gedaan omdat het karmische gevoel en de pijnbeleving (Saturnus) wordt aangewakkerd; dit heeft bekeken vanuit het verleden alles te maken met de ETA. Zie de recente Spaanse geschiedenis over ETA aanslagen.Echter ook Saturnus staat niet sterk dus karmisch gezien is er een grote kans dat ze er naast zitten.Laat je nu de horoscoop spreken vanuit zijn eigen fenomenen dan blijft het oog trekken naar Pluto daar zo prominent op de MC. Pluto in boogschutter is voor mij al enige jaren het archetype geworden voor Islamitisch fundamentalisme; toegegeven het is "kort door de bocht" om dit er zomaar op te plakken!

 Nu het astrocartografische verhaal:Waar lopen de aanduiders van de dader over de aarde in astrocartografische zin? We kijken nu naar de vier punten waar ze zich kunnen manifesteren.Op de tekening ligt Jupiter, de traditionele heer van de ascendant, dichtbij de descendant. Dat wil zeggen dat de vijand dichtbij het volk is, zelfs in het volk zit..Ook de Zon ligt dichtbij een hoekpunt (ascendant) en wijst eveneens op een vijand heel dichtbij.NB de Zonlijn loopt door het Baskenland; echter de Zon staat in het slachtofferachtige teken vissen en maakt zeer binnenkort een vierkant met Pluto (is een gespannen aspect); voor het gemak associeer ik deze planeet met Islamitisch fundamentalisme. (dit vanuit mijn persoonlijke ervaring), Het vierkant wijst nu op een conflict tussen dader en manifest.

Minister Bot zei gisteren in het journaal van 20.00 zeer treffend dat samenwerking tussen beide partijen niet onwaarschijnlijk was; deze mening deel ik mede door de receptie die de dader maakt met het slachtoffer. Lees Al-Qaeda tegenover de ETA. NB ETa zit in het volk zelf! De Maan mede aanduider van de dader loopt pal over Medina en de Jupiter windroos kruist deze in de stad Medina. In Saoedi Arabië lopen überhaupt interessante planeetlijnen: Maan op de descendant, Maansknoop op de ascendant, Neptunus op de MC. Mars op de ascendant, en de Windroos Zon en Jupiter lopen tevens door dit land.

Conclusie: de Al-Qaeda die haar oorsprong in het Islamitische fundamentalisme heeft liggen, waar Saoedie Arabie de heilige plaats van is, mag absoluut niet uitgesloten worden van verdenking van de aanslag en is wellicht hoofdaanvoerder terwijl de hulp ontvangen is van de ETA.

 Echter doordat de regering ook geen sterke aanduiders heeft en zich dus gemakkelijk kan laten misleiden, zal het nog wel even duren voordat de échte waarheid boven water komt.

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

BedragLees ook

Menu