Gisteren beleefden we opnieuw dat de zoveelste PVV-er geen zuiver blazoen heeft. Na Lucassen en anderen is nu ook Hero Brinkman aan de beurt. De rechterhand van Wilders maar ook de man die regelmatig een greep doet naar de macht in de partij. Geloof maar dat Wilders ‘not amused is’ over deze laatste gang van zaken. Vanmorgen berichtte teletekst dat Wilders vindt dat er een ware heksenjacht op hem is ingezet. Hoe komt dat?

Onder toon ik de horoscoop van de PVV [Bron Datum uit de biografie van Geert Wilders 'Veel gekker moet het niet worden' blz. 142].

 

In een oog opslag zie je waar de schandalen die op dit moment spelen mee te maken heeft. De maansknoop is het punt in de horoscoop die de diepere bestemming van degene waar de horoscoop van is weergeeft; in dit geval gaat het hier om een politieke partij, wel is waar een eenmanspartij maar toch! De doelstelling van de PVV is vooral een nieuw begin te maken, de maatschappij te zuiveren van onaangepaste personen. Met name moslims maar ook een belangrijk punt is het bestrijden van criminaliteit. De noordelijke maansknoop vertegenwoordigt altijd het aandachtspunt wat nog extra ondersteuning/bewustzijn nodig heeft. De zuidelijke maansknoop geeft aan waar de onbewuste blinde vlek zit. In deze horoscoop van de PVV staat de mansknoop in de vijfde graad van ram. De partij wil dus vernieuwing; immers ram is het eerste teken van de dierenriem en symboliseert het begin.

De zuidelijke maansknoop staat automatisch in weegschaal. Weegschaal is ondermeer het teken van rechtspraak eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Omdat de zuidelijke maansknoop per definitie wat eenzijdig uitwerkt zie je dat dit punt meestal negatief naar voren springt. Dit is letterlijk de symboliek van wat op dit moment speelt. De PVV wil een nieuwe start (ram) in de politiek omdat het zelf niet eerlijk is (negatieve weegschaal). Vandaar dus het belangrijke speerpunt van de PVV het bestrijden van criminaliteit. In de psychologie noem je dit fenomeen projectie. Je zoekt iets in je omgeving wat jezelf onvoldoende tot je beschikking hebt. Of zoals in de volksmond het wel wordt aangeduid en wat kinderen vroeger elkaar toeschreeuwden als ze uitgescholden werden op straat: ‘wat je zegt ben je zelf!’

Omdat nu de maansknoop in de vijfde graad van weegschaal staat, – de afgelopen maand ging de maansknoop aan de hemel vierkant over de maansknoop van de PVV heen -, wordt het bewustzijn op dit gebied extra geactiveerd en komen dingen die verdrongen zijn aan de oppervlakte. Heel langzaamaan neemt dit vierkant nu af maar omdat Pluto in de vierde graad van steenbok staat en Pluto wil breken met oude vastzittende patronen, neemt deze planeet automatisch het stokje over van de maansknopen. Pluto loopt echter veel langzamer dan de maansknoop en is bezig een ingaand vierkant te maken met de maansknoop van de PVV; deze invloed duurt zeker tot begin 2012. Tot die tijd zal dit item door blijven spelen in de partij. Er is daardoor een grote kans dat deze stroom van zogenaamde beschadigde leden niet te stuiten is, het is dan helemaal de vraag of de PVV deze heksenjacht wel kan overleven. Ik denk eerlijk gezegd niet omdat ze niet veel andere speerpunten hebben in hun programma.

Kijken we in groter verband dan weten we dat Neptunus op dit moment over de MC van  Nederland in conjunctie trekt en dat die invloed ook nog een hele tijd duurt. Combineer je deze twee gegevens dan weet je dat de komende tijd er nog veel bedrog (=Neptunus) in de regering (MC) aan het licht gaat komen. We zullen zien of het zo werkt en of dit de echte horoscoop van de PVV is.
Wordt ongetwijfeld vervolgd!