Ruud Lubbers 7 mei 1939 – 14 februari 2018

1 reactie

Afgelopen woensdag 14 februari jl. werd het plotselinge overlijden van Ruud Lubbers bekendgemaakt. Lubbers was de langst zittende minister-president van Nederland van 1982 tot 1994. Lubbers werd achtenzeventig jaar en was volgens officiële berichten ziek en kwam al een tijdje niet meer in de openbaarheid.

Een doodsoorzaak wordt niet vermeld. Wat opvalt is dat de laatste tijd de doodsoorzaak van een bekend persoon die plotseling overlijdt, niet meer vermeld wordt. Zo recentelijk ook met Joost Karhof. In het kader dat Neptunus in zijn eigen teken loopt en de planeet van onder meer leed en vaagheid is, klopt dit wel; net zoals Nepnieuws en leugens ook onder Neptunus vallen. Nu Neptunus in het teken vissen loopt, krijgen deze archetypes een extra nadruk.

Het overlijden van Lubbers kwam wel op een heel markant moment voor Nederland; krap één dag na het aftreden van Halbe Zijlstra. Complotdenkers suggereerden al dat de dood geheim is gehouden om de aandacht van de VVD af te leiden. Uiterlijk gezien lijken deze gebeurtenissen niet zoveel met elkaar te maken te hebben maar toen ik dit hoorde, moest ik meteen aan het eerste boek dat ik schreef, denken: Een oude geschiedenis in een nieuwe tijd, (2005). In dit boek beschrijf ik het karma van het koningshuis en ook de bijzondere relatie die Lubbers met koningin Beatrix had. Ik dacht toen te zien dat Lubbers de reïncarnatie was van de vrouw van Lenin Nadezjda Kroepskaja. Eén en ander was terug te vinden in hoe hij destijds de strijd voor het plaatsen van de kruisraketten tegen Rusland, heeft gevoerd. Een groot deel van de Nederlandse bevolking was in de tachtiger jaren tegen het plaatsen van de kruisraketten en protesteerde daar tegen. Echter in 1979 was met de VS en NAVO afgesproken dat bewapening tegen Rusland opgevoerd zou worden. NB de Koude Oorlog was toen min of meer op zijn hoogtepunt. Achter de schermen had Lubbers gehoord van Raijv Gandhi dat er onderhandelingen met Gorbatsjov gaande waren over ontwapening maar omdat deze gesprekken in het diepste geheim werden gevoerd kon dit niet gedeeld worden met de bevolking. Lubbers koos toen voor een pragmatische oplossing en wist ander halfjaar uitstel te winnen, echter de oppositie was daar niet tevreden mee. De oppositie was erg boos op hem omdat hun eis voor het absoluut niet plaatsen niet ingewilligd werd. [Zie ook Volkskrant zaterdag 17 februari: De ruggen die Lubbers schokten] Aldus de geschiedenis.

Omdat ook de reïncarnatie van Lenin in de naaste omgeving van Lubbers aanwezig was, vond er zonder dat de burger hier bewust weet van had, een soort karmische vereffening plaats. Nederland is namelijk collectief gezien sterk verbonden met Rusland. Ons koningshuis heeft Russische bloed in de aderen. Doordat oude geschiedenissen zich voornamelijk in het collectief onbewuste afspeelt, duiken op onverwachte momenten dramatische gebeurtenissen op, zoals bij de MH17 ramp maar ook nu de afgelopen week met de leugen van Halbe Zijlstra. Geschiedenis die niet naar waarheid wordt doorgegeven heeft het hinderlijke verschijnsel om op een later tijdstip in een soort fractaal zich te herhalen. Deze wordt dan veelal niet herkend. Er gebeuren dan opeens dingen die te maken hebben met de collectief verdrongen geschiedenis die nog een oplossing nodig hebben om het evolutionaire bewustzijn te laten groeien. In deel 2 van Het collectief geheugen; de evolutie van het collectief onbewuste ga ik dieper in op deze materie.

De leugen van Zijlstra waarin hij een toespraak van Poetin negatiever afspiegelt dan geklonken heeft, aldus Jeroen de Veer, valt synchroon met dit (plotselinge) overlijden van een belangrijk persoon voor de Nederlandse politieke ontwikkeling van het land, die tevens belangrijk karma heeft liggen in Rusland; zo werkt persoonlijk en collectief onbewuste samen in synchroniciteit!

Een saillant detail ten opzichte van mijn gevonden theorie over Lubbers in 2005 is, dat hij overleed exact op de geboortedag van Nadezjda Kroepskaja, op 14 februari (Gregoriaanse tijd; de datum waarop zij geboren werd; dit wil zeggen dat een oude missie is volbracht)

Van Lubbers is een geboortehoroscoop bekend; hij is geboren op 7 mei 1939 om 10.30. Onder toon ik de horoscoop van hem.

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu