Wat bindt Trump en Kim Jong-un

1 reactie

Op dinsdag 12 juni 3.00 Nederlandse tijd werd er een historisch akkoord getekend tussen de VS en Noord-Korea over de nucleaire bewapening van Noord Korea. Men noemt het een historisch akkoord maar de wereld aarzelt toch of dit akkoord wel stand houdt. Er is de laatste dagen veel over dit akkoord gepubliceerd. Sommige staten zijn enthousiast maar de meesten reageren met een zekere reserve. Onze minister-president Mark Rutte was één van die politieke leiders die correct reageerde maar zijn aarzeling liet merken.

Ik ga niet speculeren over het wel of niet slagen van dit akkoord maar wil de aandacht richten op de binding die beide mannen hebben met elkaar. Van Kim is geen geboortehoroscoop bekend alleen maar een geboortedatum. Hij is geboren op 8 januari 1984 en waarschijnlijk in Pyongyang. We weten niet zo heel van zijn leven. Hij is de jongste zoon van dictator Kim Jong-il. Op 13 april 2012 volgde hij zijn vader op als voorzitter van de Nationale Defensiecommissie van de Democratische Volksrepubliek Korea en daarmee als de facto staatshoofd van Noord-Korea. Op 29 juni 2016 werd deze commissie opgeheven en werd hij voorzitter van de nieuwe Commissie voor Staatszaken van de Democratische Volksrepubliek Korea. Door de Koreaanse Arbeiderspartij wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Wat er over Kim Jong-un aan informatie naar buiten wordt gebracht, is met veel onzekerheid en geruchten omgeven. Vermoedelijk omdat de oudste broer Kim Jong-nam met een vals paspoort naar Japan reisde voor een bezoek aan Tokyo Disneyland en de middelste broer Kim Jong-chul te vrouwelijk zou zijn, zou Kim Jong-il zijn jongste zoon hebben aangewezen als zijn opvolger. In juni 2009 werd aan consulaten en ambassades gevraagd hun loyaliteit aan Kim Jong-un te betuigen. Kim Jong-un zou zijn opleiding in Gümligen bij Bern in Zwitserland aan de International School of Berne hebben genoten, waardoor hij kennis heeft van Duits, Engels en Frans. Tijdens zijn verblijf daar leerde hij ook skiën, zo wordt beweerd. Hij leefde in Zwitserland onder de schuilnaam Chol-pak.[Bron Wikipedia].

Wat nu opvallend is als je er astrologisch naar dit akkoord kijkt is dat Trump en Kim de maansknoop binnen enkele graden exact in het teken tweelingen hebben staan. Bij Kim staat deze op 15 graden tweelingen en bij Trump op 20 graden tweelingen. Beide mannen komen karmisch gezien van het teken boogschutter (zuidelijke maansknoop) en moeten bewustzijn ontwikkelen in het teken tweelingen. Als de noordelijke maansknoop in het teken tweelingen staat wordt de betreffende uitgenodigd om de levensproblemen van twee kanten te bekijken iets wat in dit geval wel heel toepasselijk is. Primair gaat Trump dat goed zo merk je dat vrijwel dagelijks in het feit dat hij steeds van mening wisselt. Dit komt omdat Trump zijn Zon ook in tweelingen staat; conjunct Uranus en zijn maansknoop. De zuidelijke maansknoop staat bij Trump in boogschutter conjunct de Maan en dit wijst erop dat er in het onbewuste een eenzijdigheid is ontstaan in een bepaalde vorm van ideologie. Omdat Trump zijn Maan conjunct de zuidelijke maansknoop heeft staan gaat het bij hem om emotionele gevoelens over ideologie uit een recent vorig leven. Gezien zijn laatste incarnatie waar hij slachtoffer werd van het communisme is het niet vreemd dat hij nu juist een fanatieke communistische leider zoekt om er vrede mee te sluiten. Immers de universele strevende mens, welk we allemaal in zekere zin zijn, is op zoek naar oplossingen voor zijn karma. In die zin is het dan ook een historisch moment! Maar we moeten realistisch zijn, Trump is een ongeleid projectiel dat van het ene moment op het andere veranderen kan van mening; deze schaduwkant is terug te vinden in de schaduwkant van het teken tweelingen en aangezien zijn Zon en Uranus conjunct de maansknoop staan, kan het alle kanten op. Op spiritualiteit heb ik Trump nog niet kunnen betrappen, dus kan het zomaar zijn dat er niets van terechtkomt en één en ander als een luchtballon uit elkaar spat.

Een ander punt is dat het tekenen van het akkoord een ascendant heeft die vrij exact in oppositie staat met de Zon van Kim, dit wijst erop dat hij zich heel gemakkelijk in de komende tijd gaat distantiëren van zijn belofte en vooral gericht is op het behagen van zijn tegenstander; Zon conjunct de descendant van de gebeurtenishoroscoop. De reserve die dus vele wereldleiders voelen is dan ook wel begrijpelijk want één en ander wordt onbewust al aangevoeld/voorvoeld. Het zou goed zo kunnen zijn dat dit akkoord een slepende zaak blijft tot het moment dat de maansknoop op de plaats komt waar de ascendant stond toen het akkoord werd gesloten [september 2019], of het moment dat de maansknoop de beide maansknopen van de mannen aantikt [november 2020]. Dit is over zo’n twee jaar. We zullen zien of het zo werkt!

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag1 reactie. Reactie plaatsen

  • ricky rtogier
    14 juni 2018 11:02

    dank u wel voor de interessante uitleg van beide heren en het getekende akkoord
    de tijd zal het leren Nogmaals dank

    Met warme groet Ricky Rogier Noordwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu