Met erg veel interesse heb ik de afgelopen weken het lijvige boek van Hillary Clinton over wat er gebeurde tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dit interesseert me omdat ik in 2009 het boek: De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten heb geschreven. Nu negen jaar later, worden bepaalde zienswijzen die ik toen ontwikkelde, nog duidelijker. Het boek van Clinton What happened gaat vooral over de Russische inmenging in de presidentsverkiezingen van 2016. Zo zou Poetin de campagne van Trump ten gunste van hem beïnvloed hebben en ten nadele van Clinton, aldus het boek; er loopt nog steeds een onderzoek naar deze aanklacht. Deze veronderstelling heeft gemaakt dat de twee wereldleiders terughoudend waren met een officiële ontmoeting (aldus officiële bronnen) die nu op 16 juli 2018 gaat plaatsvinden.

In de vierdelige serie die ik schreef  als nieuwsbrief over de presidentsverkiezingen in 2016, toonde ik aan dat Trump sterk gefocust is op Rusland. In mijn visie heeft dat te maken met zijn vorige leven dat in Rusland heeft plaatsgevonden en op dramatische wijze eindigde. [Zie mijn archief].
In mijn boek: Het collectief geheugen; de evolutie van het collectief onbewuste beschrijf ik dat ik denk te zien dat Poetin zijn ziel de gereïncarneerde ziel is van de laatste tsarina Alexis (Romanov). Zij was een niet geliefde manipulerende vrouw die onder invloed stond van de gebedsgenezer Raspoetin. Historisch is men, met de kennis van nu, van mening dat door haar beïnvloeding van haar niet karaktersterke man, Nicolaas II, de Russische revolutie is uitgebroken. Ik dacht in 2016 te zien, toen overigens nog niets bekend was van de Russische inmenging, dat de ziel van Trump één van de dochters Romanov, Anastasia, is geweest (dus de dochter van Poetin) NB. Overigens gingen er de afgelopen eeuw de wildste geruchten dat deze dochter als enige de executie zou hebben overleefd; menig vermeende Anastasia meldde zich. Recentelijk zijn alsnog haar stoffelijke resten geborgen

Dit karmische beeld dat ik hier schets, lees ik af aan de maansknoophoroscopen en de astrocartografische gegevens van beide horoscopen, in combinatie met de reïncarnatietabellen van A.T. Mann. Voor details verwijs ik naar mijn cursussen. NB met een zekere voorzichtigheid stel ik dit in mijn boek over Poetin, omdat er een hardnekkig gerucht gaat dat Poetin een pleegkind is van de Poetins en niet in 1952 is geboren is maar in 1950 geboren zou zijn. Er zijn wat bewijzen maar zoals meestal in Rusland blijft de waarheid in de lucht hangen.
Mocht de horoscoop van Poetin [ 7 oktober 1952 9.30 A.M Saint Petersburg] kloppen dan zou deze veronderstelling van deze reïncarnatie juist kunnen zijn; in het andere geval niet. Wat nu zo bijzonder is als saillant detail, is dat deze belangrijke ontmoeting op 16 juli 2018 is. Precies honderd jaar geleden werd er op de avond van 16 juli [1918] besloten de hele Romanov familie te liquideren. Direct na middennacht werd het vonnis voltrokken [17 juli 1918 1.30 AM Jekaterinenburg. Bron biografie Nicolaas II E.Radzinsky]. Beide zielen zouden dus op dat tijdstip gedood zijn in hun vorige leven! Onder toon ik de honderdste Solaar van deze moord.

 

 

 

In deze Solar staat Mars retrograde en conjunct de zuidelijke maanksnoop. Mars is oorspronkelijk het archetype van de executie. Mars staat in waterman welk archetypisch weer met revolutie en verbroedering te maken heeft. Een retrograde gang van een planeet wil zeggen dat je terug moet naar een oude niet opgeloste situatie. Het zou interessant zijn om deze Solaar te vergelijken met het tijdstip van de topontmoeting; belangrijke planeetlijnen zouden op Jekaterinburg kunnen maar vallen, maar het precieze tijdstip is tot nu toe nog niet bekend.

Omdat deze eerste topontmoeting ook nog in de Eclipstijd plaatsvindt, zal deze ontmoeting op zijn minst opmerkelijk zijn. In het boek van Bernadette Brady: Voorspellende Astrologie wordt het volgende over deze komende Eclips op 13 juli 2018 geschreven:
Als deze eclipsfamilie de horoscoop treft zal je het plotselinge in duigen vallen van plannen of het ineen storten van leefstijlen ervaren. Er kan verwarring heersen, maar op lange termijn leidt dit tot wederopbouw en transformatie. Als het stof weer is neergeslagen begint de wederopbouw, en de gevolgen van dit opnieuw vormen zijn vérstrekkend. Deze familie van eclipsen verandert de richting in het leven door de ineenstorting van een bestaande structuur.

Wordt vervolgd 

 

 

4 thoughts on “De eerste top Trump-Poetin op 16 juli in Helsinki”

  1. Interessant!
    Er gaat trouwens ook een gerucht, dat Poetin dood zou zijn en er inplaats van hem een dubbelganger optreedt.

  2. O, dat wist ik niet. Wat me wel opvalt de laatste tijd is dat hij zo’n opgeblazen gezicht heeft. Er werd gezegd dat hij een botox kuur zou hebben ondergaan.; maar wellicht is dit de verklaring… Je weet het maar nooit bij de Russen!

  3. ik dacht dat de tekst die je aanhaalt uit Bernadette Brady hoort bij de eclips van 11 augustus. 13 juli valt onder sarrosserie 2 oud Noord. Een eclips met onfortuinlijk nieuws over vriendschappen en relaties…. etc.. het thema van deze verduistering is actie inzake privé relaties…

  4. Ja Magda, er worden er twee genoemd voor Noord, dat is juist. Ik vermoed dat ze beide van toepassing zijn. Om volledig te zijn zal ik de tweede hier ook nog vermelden voor de lezer: Dit is een moeilijke eclipsfamilie, omdat ze onfortuinlijk nieuws vriendschappen of relaties brengt. Je moet ideeën betreffende scheiding of het beëindigen van iets dat één of verenigd was het het hoofd bieden. Hoewel het er nogal somber uitziet als deze eclips begint te werken, is het feitelijke resultaat positief. Je snapt al snel wat je te doen staat en snelle actie leidt tot goede resultaten. Het thema van deze verduistering is actie inzake privé-relaties.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.