Het is wel bijzonder een provinciale verkiezing tijdens zo’n ingewikkelde retrograde Mercurius. In mijn nieuwsbrief over de retrograde Mercurius schreef ik al dat Mark Rutte het moeilijk zou krijgen omdat op Rutte zijn Saturnus, Mercurius retrograde ging lopen. Hij verloor in deze verkiezingen zijn plaats als grootste partij van Nederland en moet die afstaan aan Forrum voor Democratie. Ook heeft hij niet genoeg zetels  om zijn besluiten na 1 mei, door de eerste kamer te loodsen; de regerende partijen in de eerste kamer waar wetten bekrachtigd worden, zijn gezakt onder de minimale zetels.

Ik denk dat deze bijzondere uitslag te maken heeft met de aanslag die maandag 18 maart jl plaatsvond in Utrecht, ondanks dat hier niets over vermeld wordt in de pers. Baudet is zeer uitgesproken over het emigratiebeleid in Nederland, hij vindt dat ons migratiebeleid te slap is. Wat opvallend was, dat hij zeer dominant aanwezig was, in de tijd die tussen de aanslag en de verkiezingen zat; dit terwijl andere partijen dat niet hadden gedaan uit kiesheid voor de slachtoffers. Elk uur werd op radio of tv een reclameboodschap van hem gelanceerd met zijn kritiek op emigratiebeleid en de klimaatwet. Deze boodschappen komen in een retrograde Mercurius per definitie anders aan dan in een tijd dat Mercurius gewoon vooruitloopt. De mensheid gaat onbewust vaak in een retrograde periode van Mercurius ver terug in zijn verleden en gaat op zoek naar wat erin zijn levenswandel al zo niet klopte in het contact met de medemens. [NB. Baudet heeft waarschijnlijk een ongeaspecteerde Mercurius in zijn horoscoop] Wanneer je naar Baudet zijn horoscoop kijkt en de reïncarnatietabellen van A.T. Mann er op naslaat, dan zie je dat er een belangrijke incarnatie is geweest in de tijd van de WOII; waar het was, en wat er zich daar heeft afgespeeld, is niet te zeggen, daar heb je een exacte geboortetijd voor nodig, en die is niet bekend. Duidelijk is wel dat zijn rechtse ideeën en visie op migratie wat fascistische trekjes vertonen. Ik denk dat door de schrik van het voor het eerst in Nederland een terroristische aanslag meemaken, dit een soort onbewuste oerangst bij de burger opgewekt heeft en iets wat onbewust werkt verpakt zich vaak in iets radicaals. De onbewuste kant uitte zich door een veel hogere opkomst dan gebruikelijk is bij de provinciale verkiezingen. Deze onbewuste angst zou onbewust het kiesgedrag hebben kunnen beïnvloeden en het zou de verklaring zijn voor deze toch onverwachte monsterzegen. NB. Ook de exitpolls hadden deze monsteroverwinning niet zien aankomen.

Toch moet Baudet en zijn partij er rekening mee houden dat deze overwinning wél plaatsvond tijdens de retrograde Mercurius; wat nu een overwinning lijkt, kan zomaar vervliegen zoals dit destijds ook gebeurde met de lijst van Pim Fortuyn en min of meer met de partij van Wilders. Baudet is nog relatief jong, zijn leeftijdspunt is pas met zijn verjaardag [28 januari 2019] boven de horizon gekomen waardoor hij nu pas de keerzijde van zijn mening kan begrijpen. Ook heeft hij geen regeringservaring en kan net zo snel terugzakken naar een onbeduidende partij als dit ook gebeurde met de lijst van Fortuyn en in zekere zin de PVV.
Wat Fortuyn en Baudet gemeen hebben is,dat ze beide de Zon in het teken waterman hebben staan. De Zon in waterman kenmerkt zich in deze moderne nieuwe tijd door dat ze allemaal per definitie visionairen zijn. Visionairen zien al in de verre toekomst wat er komen gaat, maar hebben als schaduwkant, dat ze de weg die naar het visionaire beeld leiden uit ongeduld niet willen bewandelen, waardoor hun visie uiteindelijk niet begrepen wordt en een vroegtijdig stille dood sterft.

Hierboven toon ik de daghoroscoop van Thierry Baudet 28 januari 1983. Opvallend zijn de twee conjuncties met: Saturnus conjunct Pluto en Jupiter conjunct Uranus. Saturnus conjunct Pluto wil de macht over het eigen onbewuste en Jupiter conjunct Uranus heeft een filosofische visie op het collectief waarmee hij verbonden is; omdat het hier gaat om een ingaande conjunctie wijst dit erop dat de wijsheid nog niet helemaal in het belang van het collectief kan worden ingezet, maar sterk gericht is op de eigen persoonlijke overtuigingen [Jupiter].
We zullen zien wat het gaat worden.   

3 thoughts on “Uitslag van de provinciale verkiezingen”

 1. Dank je Wilma, het blijft wel een griezelige ontwikkeling. Zijn overwinningsspeech vond ik ook buitengewoon eng. Ik heb uberhaupt een akelig gevoel als ik hem hoor/zie spreken…………Maar we zijn weer wakker geschut!

 2. Weet je wat eng is Lieke, extreem LINKS en Rechts, Pim en Thierry zijn niet extreem RECHTS zoals zij afgeschilderd worden in deze extreme koude Linkse Orde!!!
  Het toekomstbeeld is een wereld, maar zolang er oorlog en racisme is kan er nooit geen een wereld zijn.
  De EU wil net als Hitler en Cesar een Baas en een Europa !!!
  Die landen die niet aan de EU deelnemen hebben een prachtige/groeiende ecenomie, Ijsland Zwitserland, enz enz
  Ja die miljarden die ieder jaar naar de EU gaan voor het meest voor die Jan Lullen hun salaris , ja daar maak ik mij het meest druk om .
  Ik haal mijn buurmeisje op bij school, 2 blanken en 23 zwarten en hoofddoeken, en daar mag ik niks over zeggen ? Nee natuurlijk niet, al die linkse rakkers hebben ons land weg gegeven aan al die andere culturen, GEWELDIG !!! Dag NEDERLAND !!!!
  Hier in Rotterdam is er allang niks meer Rotterdams/blank.
  Ga maar lekker verder
  slapen, over 100 jaar lopen er hier allemaal negers en hoofddoeken, jullie LAND is allang vergeven !!
  Jullie zullen enkel in de toekomst moslims en negers hebben, arme blanke dochters zullen jullie hebben !
  Maar wat zegt Baudet, het maakt niet uit wat voor ras je hebt, cultuur, geloof, maakt niet uit wat je bent , ik kijk naar wie je bent, wat je inbrengt en de rest maakt niet uit, wie is hier een rascist, toch extreem links ??
  Ik wordt gewoon misselijk bij dat extreem links en dat harde veroordelend rekest .
  Ga maar lekker slapen en veroordeel maar iedereen die afwijkend in zijn gedachten is , dit is zo harteloos bahhhhhhhhhhhhhh beroerd wordt ik van jullie gedachtens !!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.