De aanslag die in de vroege morgen van 3 januari [2020] werd gepleegd op Qassem Soleimani in opdracht van Trump heeft duidelijk te maken met de aanstaande conjunctie tussen Saturnus en Pluto. Trump als goed geaard ongeleid projectiel moet wel op deze komende energie reageren, omdat hij psychologisch de kleuterleeftijd nauwelijks ontstegen is. Bewustzijn en reflectie zijn Trump vreemd.

Donald Trump heeft op 23.49 kreeft zijn Saturnus staan, de conjunctie tussen Saturnus en Pluto op 12 januari 2020 vindt plaats op 22.46 steenbok en maakt dus een ingaande oppositie met de Saturnus van Trump. Juist omdat deze oppositie nog net niet een exacte oppositie bereikt, werkt deze energie bij Trump onbewust uit en omdat hij, zoals gezegd, een ongeleid projectiel is, haalt hij van allerlei uit zijn niet verwerkte karma (Saturnus) naar boven en reageert hij impulsief. Interessant is wel dat hij de op een na belangrijkste leider van een vijandig land dood, en niet kiest voor een objectief materieel doel wat meer voor de hand zou liggen gezien de zwaarte van de oorzaak van zijn vergeldingsdaad. Zijn gestelde daad is mijns inziens karmisch beladen en buiten proporties. Het zou te maken kunnen hebben met zijn recente vorige leven waar zijn ziel één van de vermoorde Romanovs was die door het bolsjewistische leger werd vermoord.
Wanneer je naar Trump zijn horoscoop kijkt dan zie je dat Saturnus in een conjunctie staat met Venus en betrokken is in een zogenaamde ‘Auge’: Venus conjunct Saturnus halfsextiel Zon, maansknoop en Uranus sextiel Mars. [Hubermethode] Dit is het kleinste samengestelde aspect dat gevormd kan worden in een horoscoop. Dit aspect geeft een enorme focus op een enkel onderwerp. Trump focust zich onbewust op zijn karma en wil dit onder de aandacht brengen door zijn ego (Zon) te presenteren zoals hij dat in vorige levens gewend was. Deze conjunctie vindt plaats in het tiende huis in een onderschept teken. Een onderschept dierenriemteken wijst erop dat de energie niet zo bewust gehanteerd kan worden. Bovendien maakt deze driedubbele conjunctie ook nog een oppositie met de Maan die dan weer een conjunctie maakt met de zuidelijke maansknoop.
Venus die conjunct Saturnus staat is de onbewuste planeet van de Marsenergie die weer archetypisch verbonden is met oorlog. Dit zou kunnen wijzen op het feit dat Trump onbewust met zijn handelen oorlog uitlokt. Kortom Trump is emotioneel een onevenwichtig mens omdat hij constant oude onbewuste energieën uit vorige levens zijn handelen laat bepalen. En omdat de Zon conjunct Uranus staat wordt zijn ego sterk gestuurd  door het collectief onbewuste van de mensheid dat nu actueel speelt. Dat hij voet aan de grond krijgt komt vooral omdat deze driedubbele conjunctie in het openbare tiende huis staat en in een oppositie met de Maan, zijn gevoelens nauwelijks temperen. Juist omdat de Maan weer conjunct de zuidelijke maansknoop staat en dat allemaal in onderschepte tekens.

Horoscoop Donald Trump
Horoscoop Islamitisch Republiek Iran

Wanneer je naar de horoscoop kijkt van de Islamitische Republiek Iran 1 april 1979 om 10.30 GMT [Bron databank Jupiter] staat de ascendant op 17.17 leeuw en valt de halfsom van de Maan/Saturnus op 22.23 steenbok/kreeft exact in dezelfde graad van de conjunctie tussen Saturnus en Pluto op 12 januari 2020 op 22.46 steenbok (net niet exact) en valt in het twaalfde huis van de horoscoop van de staat Iran. Omdat het hier om een land gaat moet je de energie van de planeten wat anders duiden dan bij een persoon. Saturnus in een landshoroscoop is meer de regering en de Maan de gevoelens van het volk, deze reageren sterk gespannen op de naderende conjunctie en kunnen zomaar de lont in het kruitvat worden. Maar de wet van de kosmos is: uiteindelijk zal het kwade altijd weer het goede baren, zoals de Romeinse heerser en stoïcijn Marcus Aurelius [Rome, 26 april 121 – Vindobona of Sirmium, 17 maart 180] zo treffend sprak! Het goede zou kunnen zijn dat dat Irak blijft bij zijn eis dat de VS het land uit moet zodat het land (eindelijk) zelf orde op zaken stelt zoals dat past bij hun specifieke collectieve volksziel. Uiteindelijk blijkt steeds meer, in de nieuwe tijd waar bewustzijn steeds sterker wordt, dat inmenging in de soevereiniteit van een ander land vrijwel nooit werkt. Met andere woorden de verbetering moet van binnenuit komen en niet van buitenaf opgelegd worden. Dit is één van de leerprocessen voor het nieuwe bewustzijn!  

   

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *