Op 10 november [2020] werd bekend gemaakt dat de farmaceut Pfizer binnenkort met een vaccin tegen corona komt. Het zou eind dit jaar al leverbaar zijn. De ontwerper van dit vaccin is Ugur Sahin Özlem Türeci samen met zijn echtgenoot werkte hij vanaf januari aan het maken van dit vaccin. Het Turks-Duitse echtpaar dat voor Pfizer het vaccin ontwikkelde werken beiden voor  BioNtech die met Pfizer de productie gaan uitvoeren

Sahin geboren op 19 september 1965 in Iskenderun is een zoon van Turkse immigrant, die in een Ford-fabriek in Duitsland werkte. Sahin vervulde zijn jeugddroom door arts te worden en ontpopte zich tot een gedreven onderzoeker. Zijn echtgenote, de arts en immunoloog Türeci, ontmoette hij in een kankerkliniek waar ze beiden werkten. Zij is de dochter van een naar Duitsland geïmmigreerde Turkse arts. De twee combineren een passie voor de medische wetenschap met zakelijk inzicht. [Bron: Dagblad Trouw].
In verband met mijn astrologische onderzoek naar het coronavirus dat ik momenteel doe, en waar ik  een Essay over schreef, ben ik geïnteresseerd naar de horoscoop van iemand die zijn studie heeft gemaakt van dit virus.
Er is geen geboortetijd van Sahin bekend, maar je kunt ook al veel aflezen aan een dag-horoscoop van iemand zijn geboorte. Onder toon ik de horoscoop met een hypothetische geboortetijd, die ik afgesteld heb op zijn succes van het vinden van dit vaccin [Hubermethode: de leeftijdsklok door de horoscoop].

Overigens, maar dat terzijde, kun je de nodige bedenkingen hebben tegen dit vaccin. De testperiode is relatief kort geweest en het is nog niet bekend hoelang dit vaccin bescherming biedt en of er op langer termijn toch nog bijwerken optreden; maar dat terzijde.
Een ander punt is, dat Pfizer in het verleden achtervolgd werd door verdenkingen van corruptie en tevens aanklachten; onder meer in 2004 door de eigen vorige vicepresident van het bedrijf: Dr. Peter Rost.


In mijn Essay schrijf ik dat Mercurius een helende werking heeft op ziekte; je zag dit ook recentelijk met de start en het hoogtepunt van de tweede golf van het coronavirus, deze liep vrijwel synchroon met de retrograde gang van Mercurius.
Wanneer Mercurius namelijk retrograde loopt, dan neemt het vermogen van de helende werking tegen allerlei indringers af en werkt meer introvert (dus psychisch). Afhankelijk van waar je woont kan dit een enorme impact hebben. Luchtvervuiling speelt hierin onder andere, een grote rol maar ook de collectieve geschiedenis van een land, zich onder meer uitdrukkend in horoscoop van een land. Persoonlijk zie ik steeds meer verbanden tussen de ziekte corona en de veel te grote vleesconsumptie en vervuilde lucht. Ik hoop hier nog verder onderzoek naar te doen.

In de horoscoop van Sahin, staat Mercurius conjunct de Zon, Uranus en Pluto in het teken maagd, waar Mercurius het meest optimaal werkt. Deze viervoudige conjunctie maakt een oppositie met Cheiron en met Saturnus, maar ook een sextiel met Neptunus conjunct Mars.
Nu schreef ik in mijn Essay dat Neptunus die tot 2025 in het teken vissen in zijn eigen teken loopt, de planeet is, die sterk verbonden is met virussen. Neptunus maakt weer een conjunctie met Mars en die weer een driehoek met Cheiron. In de Hubermethode noem je zo’n verbinding tussen deze drie planeten, een Ambivalentiedriehoek en dit wijst altijd op ambivalente situaties over het betreffende thema waar de planeten mee te maken hebben. Dit is denk ik te plaatsen in het kader dat Sahin op zichzelf een bevlogen wetenschapper is, maar dat de uitvoerder (Pfizer) waarschijnlijk weer alleen op winst uit is.
Aan deze aspecten in de horoscoop, zie je dat Sahin persoonlijk zeer verbonden is met het virus: hij zet heel zijn persoonlijkheid (Zon) in met zijn wetenschappelijke kennis (Uranus) en gaat tot de bodem (Pluto) om dit te bewijzen. Hij is door de sextiel met Neptunus en Mars steeds verbonden met de geaardheid van het virus (Neptunus) en zet al zijn energie daarvoor in (Mars). Hij trekt zich de pijn van de (corona)slachtoffers aan (Mercurius oppositie Cheiron).

In de Hubermethode is een oppositie en een vierkant niet primair een gespannen aspect zoals in de traditionele astrologie, maar ook een wilsaspect. Met andere woorden: degene zet al zijn wilskracht in om de beide energieën van de betreffende planeet met elkaar te verenigen; dat dit spanning oproept is daar inherent aan, maar niet primair negatief zoals dat meestal geduid wordt.
Omdat ook Saturnus een oppositie met het viertal maakt, bestaat er een kans dat hij karmisch sterk verbonden is met het thema van zijn onderzoek. Doordat er niet veel bekend is over Sahin, kan ik daar weinig over zeggen. Van de huizenstand en de aspecten met de Maan is niet iets betrouwbaars te vertellen, aangezien ik de exacte geboortetijd niet ken. Wellicht wordt de komende tijd meer van zijn leven bekend; wordt dus wellicht vervolgd.   

Wie meer wil weten over de astrologische verbanden over: ziekte genezing en immuniteit kan mij Essay hier aanvragen Kosten € 10,00

PS. Deze nieuwsbrief is geschreven in het afgelopen weekend. Maandag werd bekend dat de farmaceutische firma Moderna eveneens een vaccin heeft ontwikkeld dat wellicht nog beter zal werken dan die van Pfizer. Het vervoer van dit vaccin zou makkelijker zijn.
NB. De firma maakte niet bekend wie de ontdekker van dit vaccin is.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *