Uitslag verkiezingen en wat nu?

3 reacties

Nog nooit waren er zoveel partijen waar je 17 maart [2021] op kon stemmen. Ik onthoud me meestal van voorspellingen over de uitslagen omdat ik zoals Søren Kierkegraad het zo mooi zegt: Het leven kan alleen achterwaarts worden begrepen; maar het moet voorwaarts worden geleefd; en de mens is in hoogste instantie een vrij wezen die net zo kiezen kan als hij/zij het zelf wil. De VVD is dus de grootste partij en D66 met de nieuwe lijstaanvoerder Sigrid Kaag is de grote overwinnaar van deze verkiezingen.

Bij zo’n overwinnaar ga ik altijd op zoek naar een geboortedatum en lees de biografie van betreffende. Wikipedia is daar altijd een goede hulp bij dus zo deed ik dat ook met Sigrid Kaag, maar daarover straks meer. Eerst wil ik naar Mark Rutte kijken die na veel hobbels en blunders over de kindertoeslagen, toch weer de grootste partij is geworden. Best opmerkelijk, of toch niet? Wanneer je naar zijn vorige leven(s) kijkt is het wel plaatsbaar dat Nederland geen afscheid van hem kan nemen. Ik schreef hier deze winter een Essay over. Er waren actueel twee verschillende stromingen in zijn horoscoop. Bekeken vanuit het leeftijdspunt door de horoscoop [Hubermethode] loopt hij sinds zijn verjaardag 18 februari 2021 in het tiende huis voor de komende zes jaar. Dat is wel toepasselijk want het tiende huis is het huis van de openbaarheid en leiderschap. Op 14 mei 2021 maakt het leeftijdspunt in zijn horoscoop een inconjunct met Mars. Mars is de planeet van de daad en een inconjunct is een denkaspect. Kort samengevat kun je zeggen: Rutte moet na gaan denken over een andere vorm van leiderschap dan voorheen. Zijn idee om met een nieuwe partij Ja21 te willen regeren samen met D66 lijkt hier een wat vreemd verschijnsel van te zijn.
Verder waren er op de dag van de verkiezingen de transits in zijn horoscoop positief dus ook dat speelde mee.

In korte tijd zijn er nu al van allerlei combinaties met de bestaande partijen langsgekomen om het zetelaantal van 76 te bereiken in het zwaar verdeelde Nederland. Opvallend daarbij is dat één partij die van vijf naar zes zetels ging, successievelijk niet genoemd wordt en dat is de Partij van de Dieren. Eigenlijk is dat vreemd want we ‘danken’ de pandemie waarin we nu tot over onze oren inzitten, puur en alleen aan het wanbeleid hoe we met dieren omgegaan zijn in de wereld, maar ook over dat onderwerp hoor je de meeste partijen bijna niet. Dit ondanks dat viroloog Marjon Koopmans ging kijken in Wuhan en tot de hoogstwaarschijnlijke conclusie komt dat de vervuilde dierenmarkt de oorzaak is. van de wereldwijde uitbraak. Sterker nog, Maarten Keulemans wetenschapsjournalist van de Volkskrant komt dinsdag 23 maart [2021]met een warrig artikel: Waarom het geen code zwart werd. In dit artikel buitelen de R. getallen en verwachte opnamen op de IC over elkaar heen en worden warrige verbanden gelegd met cijfers door het RIVM en de regering, terwijl aan de echte eerste oorzaak van deze pandemie totaal geen aandacht wordt besteed. Cijfers worden waarheid maar er wordt niet gekeken naar dat er bijvoorbeeld veel angstige mensen zijn die zich vaker laten testen en dien ten gevolge er veel meer positieve uitslagen zijn. Dit alles wordt bijna niet meegenomen in de zogenaamde prognoses. Positief getest zijn wil namelijk nog niet zeggen dat je ziek wordt! Denk aan Mona Keizer van het CDA waarvan ze vertelden dat ze positief getest was maar zich kiplekker voelt zoals ze zelf gisteren meedeelde.

Het Covid-19 virus is ontstaan op de zeer vervuilde vleesmarkten in Wuhan en de pandemie maakte bij ons in Nederland vorig jaar zijn entree in Brabant, de hoofdprovincie van de vleesindustrie in Europa! Carnaval kreeg de schuld maar de ware schuldige is natuurlijk de intensieve vleesindustrie. Deze wordt voor het gemak maar niet genoemd omdat deze tak van industrie ons land enorm veel geld oplevert. Ruim 100 miljoen mensen in 140 landen consumeren dagelijks vlees van Nederlandse makelij! [Bron: COV]. Dat het verband tussen de pandemie en de besmettingsbron, de dieren, op dit moment niet meer primair te bewijzen is, heeft alles te maken met het feit dat de vervuilde dierlijke lucht zich over de hele aarde heeft verplaatst. Een inzichtelijke vierdelige documentaire wordt op dit moment gegeven op maandagavond NPO2: Boerenrepubliek

Of Sigrid Kaag met haar inbreng in de nieuwe regering iets gaat veranderen is natuurlijk helemaal de vraag in een tijd dat fakenieuws en angst lustig rond zingt. Ik ging op zoek naar Sigrid Kaag haar biografie; ze is getrouwd met Anis al-Qaq, een Palestijnse tandarts en Palestijns ambassadeur in Zwitserland. De twee leerden elkaar kennen in 1992 tijdens een werkbezoek in het Midden-Oosten. Ze trouwden in 1993 in het geheim in Jeruzalem. Daardoor verloor ze haar vertrouwensfunctie bij Buitenlandse Zaken. Ze kregen samen vier kinderen [Bron: Libelle en Wikipedia]. Kaag is vooral een echte diplomaat die veel ervaring heeft opgedaan in onderhandelen zo b.v. in vredesonderhandelingen in Syrië. Wellicht kan ze ook wat nuance brengen in het komende beleid. We zullen zien.
NB. een geboortetijd is niet bekend Onder toon ik de hypothetische horoscoop. De lezer mag er zijn eigen gedachten over vormen:

Sigrid Kaag geboren 2 november 1961 tijd niet bekend te Rijswijk Hypothetische tijd 11.24

Nieuw

Het voorjaars Essay is vanaf vrijdag 26 maart verkrijgbaar met de titel: Reïncarnatie nader bekeken
Dit Essay is een samenvatting van ruim vijfentwintig jaar onderzoek dat ik gedaan heb naar de wetenschappelijke bewijsbaarheid van reïncarnatie. Het is een soort samenvatting van al mijn geschreven boeken. Naar aanleiding van de casus van James Leininger die spontaan veel informatie gaf over een recent vorig leven, konden wetenschappers eigenlijk niet meer om de bewijsbaarheid van reïncarnatie heen. Dit onderzoek werd gedaan begin van de 21ste eeuw. Ik vertel hoe deze opmerkelijke casus terug te vinden is in de horoscoop van Leininger. Deze casus zou tevens een bewijs kunnen zijn dat reïncarnatie niet een hersenspinsel is van alternatieve personen maar breder objectiever toegepast kan worden waardoor een nieuw bewustzijn ontstaat. Ook ga ik in op de invloeden die maken dat we onze vorige levens  primair niet zo bewust zijn.
De kosten van dit Essay zijn € 10,00 u kunt het hier bestellen.

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag3 reacties. Reactie plaatsen

 • Els Wabeke
  23 maart 2021 21:09

  Graag wil ik het essay: reïncarnatie nader bekeken, bestellen

 • De meerderheid is 76 zetels. 75 is de helft + 1. Niet Partij van de Dieren maar voor de Dieren. Wat een verhelderend stuk weer, Wilma. Je legt het altijd zo goed uit.

 • Wilma ter Mull
  28 maart 2021 11:07

  Bedankt voor de correctie! Ik ga het veranderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu