Bibian Mentel 1972-2021

1 reactie

Op 29 maart 2021 overleed Bibian Mental op achtenveertigjarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Op Stille Zaterdag was haar uitvaart. Bibian heeft vijftien keer kanker gehad en iedere keer vocht ze zich naar herstel. De laatste keer toen ze uitzaaiingen in haar hersenen had, werd het haar fataal. Bibian was een sportvrouw met een sterke wilskracht en een optimistisch karakter dat steeds doorging als het tegen zat; een waar voorbeeld in een tijd dat mensen het niet meer zien zitten.

In mijn boek: Ziekte een weg naar bewustwording ga ik dieper op haar biografie in en op de ziekte kanker waar zij tegen gevochten heeft. Wat ik heel bijzonder vind is, dat Bibian een enorme wilskracht had en altijd weer het positieve van alles in zag en bovenal verder ging met haar leven! In het programma Sterren op het doek met Eus werd dit weer op een bijzondere manier duidelijk; zo sterk dat zelfs Eus zich verbaasde over haar optimisme.

Bibian werd geboren op 29 september 1972 (de dag van de aartsengel Michaël) en heeft haar Zon in het teken weegschaal staan. De aartsengel Michaël is de engel die vooral in deze moderne tijd heerst aldus Rudolf Steiner; het is de engel van moed en de goed gerichte wil. Dit zag je in juist bij haar, ze ging steeds door en haar grondtoon was altijd positief. In de sport wist ze steeds alle weerstanden die op haar pad kwamen te doorbreken en werd zelfs paralympisch kampioen snowboarden.

Bijzonder is dat Bibian overleed precies een half jaar na haar achtenveertigste verjaardag. Zij is een weegschaal Zon en op het moment dat ze overleed stond de Zon precies in een oppositie met haar geboorte Zon. In de Hubermethode is een oppositie en ook een vierkant niet een gespannen aspect maar een wilsaspect. Dat wil zeggen dat de wil ingezet kan worden om hogere doelen te bereiken. Ik denk dat Bibian dit helemaal waar heeft gemaakt. De ziekte kanker is zoals ik samen met mijn echtgenoot (arts) ontdekte de ziekte van de verborgen wil. Ik vermoed dat als je naar de dag-horoscoop van haar overlijden kijkt, dat ze hier een bijzondere vorm voor gevonden heeft! Onder toon ik de horoscoop:

Overlijden Bibian Mentel 29 maart 2021 12.00

In deze horoscoop is een zogenaamde vlieger aanwezig; een vlieger bestaat uit een grote talentendriehoek [Hubermethode]: Maan driehoek Saturnus driehoek Mars conjunct de Maansknoop; die dus weer een kleine talentendriehoek vormt met: Mars/Maansknoop sextiel Cheiron conjunct Venus en de Zon sextiel Saturnus die dus weer een driehoek maakt met Mars conjunct de Maansknoop.
Deze grote en kleine talentendriehoek die tegen elkaar aan liggen (vlieger) hebben als betekenis dat er een blijvende vorm is geworden op het gebied waar de planeten over heersen. En omdat Saturnus er bij betrokken is mag je aannemen dat haar karma volbracht is. Op de dag dat ze overleed was het ook volle Maan, ook weer een teken dat haar taak is volbracht en dat ze met veel nieuwe wilskracht haar volgende leven vorm zal geven.

Ik wens Bibian die mede een inspiratie is geweest voor mijn recent uitgegeven boek een goede reis; moge de engel Michaël haar begeleiden op haar toekomstige pad!

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Na het lezen kreeg ik een koude rilling, dus wat je schrijft zal wel op Waarheid gebaard zijn !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu