Alexei Navaldy in gevaar

2 reacties

Zondag kondigde Navalny’s team landelijke demonstraties aan voor komende woensdagavond (vandaag dus) en maakte bekend dat het slecht gaat met  Navalny. In zijn toestand nadat hij in hongerstaking is gegaan is hij zwaar verzwakt en is het een kwestie van dagen; aldus de Volkskrant. Navaldy wil behandeld worden door zijn eigen arts, maar dit wordt geweigerd door de regering van Poetin.

Onder toon ik horoscoop van Alexei Navaldy:

Alexei Navalny 4 juni 1976 13.30

Op dit moment is er iets spannends aan de hand. Het leeftijdspunt door de horoscoop maakt een oppositie met zijn maansknoop en een vierkant met Mars. Mars is de heerser van het achtste huis dat kan wijzen op de thema’s die met de dood te maken hebben. De zuidelijke maansknoop verwijst naar iets wat te maken heeft met een vorig leven.

In mijn boek: Het collectief geheugen; De evolutie van het collectief onbewuste besteed ik aandacht aan het fenomeen Poetin. Nu is het wat ingewikkeld met Poetin, want er is wél een officiële geboortehoroscoop, maar er zijn aanwijzingen dat deze wel eens niet zou kunnen kloppen. Hij zou volgens onderzoekers het pleegkind zijn van een ongehuwde moeder uit Tiflis (Georgië) en geadopteerd door het oudere echtpaar Poetin. Officieel is hij geboren op 7 oktober 1952 om 9.30 in Sint Petersburg [astro.com] terwijl het 1950 zou zijn volgens deze onderzoekers. [Bron: Historicus Wierd Duk: Poetin straatvechter bedreigt de wereldorde].
NB. persoonlijk vind ik de horoscoop van 1952 het beste bij zijn leven passen, maar zeker is het dus niet. Jupiter staat namelijk in 1952, in de maansknoophoroscoop pal op de MC. Het tiende maansknoophuis, duidt op een belangrijke politieke functie die toen vervuld werd en die nu in het huidige bewustzijn een behoefte aan macht geeft. Dit is niet het geval bij het jaar 1950 daar is het tiende huis leeg. Hoe dan ook, deze officiële horoscoop heeft sowieso kracht omdat Poetin zelf zich er mee verbindt.

In mijn boek beschrijf ik, dat ik vermoed dat Poetin de reïncarnatie is van de laatste Romanov tsarina, Alexandra. De Romanovs zijn op 17 juli 1918 iets na half twee in de nacht vermoord door de bolsjewieken.
De bevolking van Rusland leefde in grote armoede terwijl de Romanovs in grote weelde leefden evenals de adellijke elite. De discrepantie tussen twee soorten van leven, veroorzaakte de opstand in de bevolking en liep uit op een revolutie.
Omdat de geschiedenis altijd zich steeds in variant zich herhaalt om zodoende het bewustzijn te verruimen, is het vaak moeilijk om de nieuwe beelden te herkennen. De maansknoop horoscoop kan je op het spoor zetten waar gebeurtenissen mee te maken hebben. Onder toon ik de gecombineerde maansknoophoroscopen van Poetin en Navalny. Rood is Navaldy en blauw is Poetin.

Maansknoophoroscoop vergelijk Poetin en Navalny

Wat nu opvalt is dat de Jupiter van  Poetin een oppositie maakt met de Mars van Navaldy conjunct Poetin zijn Venus conjunct Navalny zijn Saturnus, conjunct de maansknoop van Poetin in het vierde huis. Dit wijst op het feit dat er al eens een heftige strijd is geweest in een vorig leven waar beide zielen zich uiteen hebben gezet met elkaar. De ziel van Navalny was de underdog en de ziel van Poetin zat in een machtspositie. Een ander opvallend oppositie is dat Pluto van Navalny in het tweede huis staat, het huis van geld en bezit; Pluto wil de onderste steen boven halen om hier inzicht in te krijgen. Deze Pluto maakt een oppositie met Uranus van Poetin in acht. Uranus is het archetype wat bij een revolutie hoort en het achtste huis is ook het huis van moord en doodslag. NB. In de Hubermethode wordt de twee/acht in de maansknoophoroscoop de criminaliteits-as genoemd.
Kortom deze combinatie doet denken aan politieke macht, onderdrukking, moord en doodslag; dit wordt nog versterkt doordat het vierde huis ook het huis van het eind van het leven is. Saillant detail is, als je naar de Astrocartografische horoscoop van Navaldy bekijkt, dan zie je dat in Sint Petersburg, – de residentie van de Romanovs -, op de ascendant valt en daar sterk werkt. Er zijn meerdere planeetlijnen die over Sint Petersburg vallen. Het beeld ontstaat dat de ziel van Navalny bijgedragen heeft aan de liquidatie van de Romanovs, die overigens in Jekaterinburg plaatsvond maar in Sint Petersburg werd genomen, en dat nu de onbewuste wraak van Poetin zo groot is, dat hij alles in het werkt stelt om hem uit te schakelen. Een ander herhalend element van de collectieve geschiedenis in een variant is: dat Navalny in hongerstaking is gegaan; deze keuze is wellicht onbewust zo gedaan omdat de Russische revolutie zijn oorsprong vond in de enorme hongersnoden die zich toen voltrok.

Wanneer ik deze beelden op me in laat werken dan denk ik dat wanneer er geen bewustzijn ontstaat over wat er in het collectief onbewuste van Rusland, maar ook van de wereld leeft (onderdrukking, armoede en ongelijkheid), dat er een soort gespiegelde herhaling van gebeurtenissen zal plaatsvinden. Niet Poetin wordt nu gedood maar hij probeert met oude wraak, Navalny te doden.
Een logische vraag is: wanneer komt hier eindelijk een eind aan en wat kan de rest van de wereld er aan doen? De bewustzijnsweg is een belangrijke stap in de richting; ken de geschiedenis van je leefomgeving! Het is goed om te bedenken dat reïncarnatie net zo lang door gaat tot we doordrongen zijn van de bewustzijnsweg die we als individu maar ook als collectief zullen moeten gaan.

Sinds 26 maart is mijn voorjaars Essay Reïncarnatie nader bekeken verkrijgbaar
Dit Essay is een samenvatting van ruim vijfentwintig jaar onderzoek dat ik gedaan heb naar de wetenschappelijke bewijsbaarheid van reïncarnatie. Het is een soort samenvatting van al mijn geschreven boeken. Naar aanleiding van de casus van James Leininger die spontaan veel informatie gaf over een recent vorig leven, konden wetenschappers eigenlijk niet meer om de bewijsbaarheid van reïncarnatie heen. Dit onderzoek werd gedaan begin van de 21ste eeuw. Ik vertel hoe deze opmerkelijke casus terug te vinden is in de horoscoop van James Leininger. Deze casus zou tevens een bewijs kunnen zijn dat reïncarnatie niet een hersenspinsel is van alternatieve personen maar breder objectiever toegepast kan worden waardoor een nieuw bewustzijn ontstaat voor de nieuwe tijd. Ook ga ik in op de invloeden die maken dat we onze vorige levens  primair niet zo bewust kunnen maken
De kosten van dit Essay zijn € 10,00 u kunt he
t hier bestellen.

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag2 reacties. Reactie plaatsen

  • Wat interessant om er op die manier naar te kijken, Wilma!
    Als ik de horoscoop van Navalny zie, valt die oppositie tussen Zon/Venus en Neptunus op de Tweelingen/Boogschutteras meteen in het oog. Wat bij mij opkwam: een boodschapper en martelaar voor de (zijn) waarheid. Dat is zo mooi van astrologie: er zitten heel veel lagen in. Dank je wel voor je inzichtelijke artikelen!

  • Joke Vesseur
    21 april 2021 12:23

    Zijn naam is overigens Aleksej Navalny. Recht doen begint dichterbij dan we soms denken. Het is heel spannend hoe dit verder gaat tussen Rusland en het Westen…de Russische expansie naar Belarus en Armenië. Dank Wilma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu