Neptunus en de farmaceutische industrie

10 reacties

Als je naar de betekenis van Neptunus kijkt, is dit wel de meest mysterieuze en ongrijpbare planeet die we kennen; niet in de laatste plaats omdat het de hoogste vorm van spiritualiteit en medemenselijkheid in zich draagt en op een lager menselijk niveau niet goed begrepen wordt. Enerzijds is het de planeet die verbonden is met het christendom die naar liefde verwijst, terwijl anderzijds de schaduwkant van slachtofferschap en bedrog deze planeet ook in zijn ban houdt.

Ik had een oom die in zijn tijd als vreemd werd ervaren. Hij was leraar die niet geaccepteerd werd op hogere scholen omdat hij communist was, daarnaast was hij ook astroloog. Als jong volwassene leerde hij me de grondbeginselen van de astrologie en trok (zo noemde men dat toen) mijn horoscoop die ik nog steeds heb. Een van zijn boeiende verhalen ging over Neptunus. Hij zei: ‘Neptunus is een prachtige planeet maar vergeet nooit Wilma, dat de eerste lettergreep van deze planeet Nep is’ en aangezien wij als mensheid nog maar aan het begin van een bewustzijnsproces staan, worden we vaak misleid omdat we de hogere boodschap nog niet kunnen begrijpen’. Aan deze uitspraak moet ik nog regelmatig denken.

Neptunus is ook de planeet die archetypisch verbonden wordt met slachtofferschap, bedrog, volksziekten, besmettingen en daarvan afgeleid de farmaceutische industrie. Toen ik van de week het boek: Corona Impstoffe Rettung oder Risiko? van Clemens G Arvay las, moest ik ongemerkt weer aan de uitspraak van mijn oom denken. Dit boek, dat geen boek is van een complotdenker, maar van een bioloog die je leidt door het in korte tijd uit de grond gestampte vaccins. Zorgelijk is dat de vaccins die men bedacht heeft tegen de corona, een RNA vaccin (genetisch vaccin) is. Na toediening zet het mRNA lichaamscellen aan tot productie van het antigene eiwit om de celkern. NB. de letter m staat voor messenger. MRNA wil dus zeggen dat het een boodschapper is aan het DNA van de mens is. Tot nu toe waren vaccins gericht op het bestrijden van een bacterie/virus, maar dit vaccin dringt dieper in ons leefmilieu om zodoende de aanleg tot immuniteit te beïnvloeden. Vooral Bil en Melinda Gates zijn grote promotors van gen vaccins.
Ook is het zorgelijk dat de vijf fasen waar elk vaccin doorheen moet gaan voordat het goedgekeurd wordt, razendsnel gaat en in de ogen van de schrijver, onzorgvuldig doorlopen is.
Mijn echtgenoot die arts en een pragmatische denker was, vertelde me altijd dat een belangrijk medicijn voor een nieuwe ziekte lange tijd nodig heeft om veilig door alle testfases heen te gaan, juist omdat het op vele verschillende groepen mensen met onderliggende kwalen getest moet worden. Doordat we allemaal gevangen zitten in een stuwende versnelling van de tijd, bestaat het grote gevaar dat wetenschappers te gemakkelijk door al deze vijf fases heengaan. Ik raad de lezer die geïnteresseerd is in dit onderwerp het boek van harte aan om te lezen. [Spiegel: Bestseller Platz 1] Hopelijk wordt het binnenkort in het Nederlands vertaald!

Terug naar Neptunus, de slachtoffers die gevallen zijn door het coronavirus, hebben te maken gehad met de schaduwkant van Neptunus. De farmaceutische industrie wil dit leed nu voorkomen; wat op zichzelf een goede zaak is. Wat daarbij echter opmerkelijk is, is dat grote farmaceutische bedrijven steeds alleen maar de mRNA vaccins naar voren schuiven en virale vaccin min of meer negeren. Ook willen zij hun octrooi/patent niet gezamenlijk delen voor het wereldwijde belang van de mensheid; dit stemt tot nadenken! Samenwerking is in het watermantijdperk een groot goed! Het verfoeilijke neoliberalisme speelt hier denk ik, een grote rol in; ieder voor zich en God voor ons allen…
Ook de Nep van bedrog komt bij mij dan helder in beeld. Als je deze neoliberalistische mentaliteit van de fabrikanten vergelijkt met die van Jonas Edward Salk [1914 –1995] die het polio vaccin begin vorige eeuw ontwikkelde; hij zag af van een patent omdat hij zijn uitvinding zag ‘als een gave aan het volk’, zoals hij het zelf zo mooi zei. Dit lijkt ver weg van het aanpak die nu door de farmaceutische industrie ontwikkeld wordt, waar patenten wereldwijd niet gedeeld worden. Of, zoals ik las in de Volkskrant [27 april 2021], dat er een plan ligt om het overschot van het Astra Seneca vaccin dat hier niet gebruikt is omdat er twijfels waren, naar de arme ontwikkelingslanden te sturen. Wat zorgelijk is in tijden waar de nood hoog lijkt is, dat het middel zomaar eens erger dan de kwaal kan worden juist omdat we nog maar zo weinig weten van de boodschap die het vaccin in de cel van het DNA achterlaat.

Neptunus staat nog tot 2028 in zijn eigen teken vissen en kan ons veel goeds brengen, onder andere medemenselijkheid maar wanneer dit  te weinig wordt gepraktiseerd, ook veel slachtofferschap en bedrog veroorzaken, daarom is het zo belangrijk om kritisch te blijven kijken. In mijn Essay: Ziekte, genezing en immuniteit, beschrijf ik dat de Zwarte Maan die in principe een weigerende/perfectionistische functie heeft in het universum, veel te maken heeft met het opbouwen van de eigen immuniteit, zowel fysiek als psychisch. Het zou zomaar kunnen dat dit Covid-19 virus één van de eerste ziekten van velen zal zijn die ons uitnodigt kritischer te gaan kijken naar de vaagheid en het bedrog van Neptunus. Het onbewuste dierenriemteken maagd, van het teken vissen waar Neptunus nu in staat, nodigt ons uit analytisch en kritisch te kijken!

De onderzoeker Deense arts en onderzoeker Peter C. Gotzsche heeft al enige boeken geschreven over de farmaceutische industrie, onder andere: Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad en Vaccinnaties Uitgever: Lemniscaat

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag

10 reacties. Reactie plaatsen

 • Helemaal mee eens.
  En wat je zegt over Neptunus en nep, die ga ik onthouden!

 • Marion Bunnik
  28 april 2021 09:54

  Dank je Wilma, dit versterkt mijn gevoelens tegen het ‘vaccine’ en de duisterheid waarmee het ons als het ware opgedrongen wordt. Wat ik heb begrepen is het een experiment en geen vaccine omdat het niet alle fases heeft doorlopen. Ook is er voor de farma’s geen enkele responsibiliy en het zelfde voor de regeringen in de meeste landen (NL en AU) voor eventuele nadelige gevolgen. Ook dat dat baart veel twijfel over het nemen van dit experiement.

 • Mirjam Hensel
  28 april 2021 10:27

  Hoi Wilma,

  Door veel therapeuten is al ontdekt dat het immuunsysteem na het vaccine niet meer werkt zoals dat voor die tijd het geval was
  Daar zijn pittige consequenties aan verbonden voor diegenen die daar in mee zijn gegaan

  Verder zijn er mensen die kunnen zien wat er gebeurd nadat het vaccin in het lichaam terecht komt en die vertellen dat de ziel van het lichaam gescheiden wordt

  Hier heb je de hogere en de lagere octaaf van neptunus die beiden tegen de ziele ontwikkeling van de mensheid in gebruikt worden

  Daar waar het licht sterker wordt grijpt het duister ook in om dat wat van deze wereld is en wat zij zelf gecreëerd hebben te behouden

  Deze wereld blijft. n.l een wereld van dualiteit totdat we naar binnen gaan en verbinding maken met onze ziel gezeteld in het hart (het hogere octaaf van neptunus) en die innerlijke weg volgen uit deze wereld

  Aan ons allen de keuze of we voor onze ziele ontwikkeling kiezen of mee blijven doen in het grote spel wat opgevoerd wordt

 • Ga je voor het alternatieve medicijn, Wilma? Ik las: een vleugje lavendel, 3 halve aardbeien, een scheutje halfvolle koffiemelk en een kleine kaneelstok. En dan prakken en mengen. Maar of je dan een bewijs krijgt dat je gevaccineerd bent betwijfel ik. Als je twijfelt aan de effectiviteit van het vaccin wat raad je ons dan aan?

 • Wilma ter Mull
  28 april 2021 16:17

  Tja Lars dat is een gewetensvraag! Teneerste denk ik dat het corona krijgen niet een noodlotsleer is. Wellicht is de angst om het te krijgen erger dan de ziekte zelf. We leven momenteel in een sterke angstcultuur. Daarmee wil ik trouwens de pandemie niet bagatelliseren. Mijn echtgenoot (arts) zou in dit geval denk ik zeggen: wacht eens even af wat de komende tijd er aan bijwerkingen ontstaan en dan kun je nog altijd besluiten of het risico dat er aan zit, je waard is. Ik denk dat, dat voor iedereen heel persoonlijk ligt. Maar om een exact antwoord op je vraag te geven: ik kies (nu) niet voor vaccineren.

 • Wilma ter Mull
  28 april 2021 16:17

  Dank je voor je mooie reactie!

 • Wilma ter Mull
  28 april 2021 16:18

  Bedankt voor je reactie Marion!

 • Wilma ter Mull
  28 april 2021 16:18

  Ja ik vond hem ook heel mooi!

 • Geke Drost
  28 april 2021 19:45

  top verwoorde, super bedankt.
  Fijne dag en een lieve groet Geke

 • Wilma ter Mull
  29 april 2021 07:29

  Dank je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu