Pieter Omtzigt sensibiliseren

Geen reacties

Vorige week (17de week 2021) de notulen van de ministerraad openbaar gemaakt ten gevolge van het eerder uitlekken van vertrouwelijke aantekeningen over Pieter Omtzigt die zich hard heeft gemaakt voor de slachtoffers van de kindertoeslagen. Een unicum in Nederland, want dit soort notulen bleven tot nu toe altijd geheim. De openbaarheid van notulen moest een inzicht geven hoe de kamer over Omzigt dacht destijds; de man die klokkenluider was in de kindertoeslagaffaire.

Een van de precaire uitspraken die uit de notulen naar voren komt is het sensibiliseren van Pieter Omtzigt. De letterlijke uitspraak is: Opgemerkt zij dat door minister De Jonge en spreker (Wopke Hoekstra) veel tijd en energie is gestoken in het sensibiliseren van de heer Omzigt, met overigens beperkt succes.
Als je dit zo leest dan ben je automatisch benieuwd hoe dat sensibiliseren dan is gegaan is en wat is dan precies sensibiliseren? Staat sensibiliseren voor een poging hem emotioneel om te praten? Kortom allemaal niet erg duidelijk. Het resultaat was dan ook dat heel journalistiek Nederland zich boog over wat het woord sensibiliseren betekende, en weet daar vervolgens geen raad mee. Wanneer je de grote Van Dale erop naslaat, vind je geen directe verwijzing naar het woord. Dien ten gevolge geeft iedereen een duiding aan het woord dat vaak gekleurd wordt door de eigen eventuele boosheid en partijdigheid.
Dan maar terug naar wat je eigen intuïtie zegt. Ik kwam op het woord gevoelig maken voor…. maar dan als een soort werkwoord (wat gedaan moet worden) in de ruime zin van het woord. Als je daar planeten bij wilt zoeken dan kom je primair uit bij Maan als planeet van het gevoel en Neptunus omdat het allemaal zo vaag is; vaagheid die veelal voortkomt uit gevoel. Kijk je vervolgens naar de (dag) horoscoop van Pieter Omtzigt (tijd niet bekend) dan levert dit toch wel een inzichtelijk beeld op. Onder toon ik de tekening:

Pieter Omtzigt geboren 8 januari 1974 in Den Haag tijd niet bekend

Wat blijkt Omtzigt heeft sowieso zijn Maan in zijn eigen teken kreeft staan. NB dit is de hele dag van toepassing. Bovendien is het die dag Volle Maan, wat wil zeggen dat zijn gevoelens nauw verwant zijn met de persoonlijkheid (Zon) van hem. Hij wil zich vooral profileren door gevoelsmatig te reageren. Bovendien is de Volle Maan verbonden in een T-vierkant met Cheiron. Met andere woorden, Omtzigt is heel wilskrachtig (rood aspect Hubermethode) om het leed uit de wereld weg te nemen.  En alsof dat nog niet genoeg is, staat zijn Saturnus de planeet van het persoonlijk karma vrijwel exact conjunct met de zuidelijke maansknoop. De zuidelijke maansknoop verwijst naar onbewuste motieven en naar vorige levens. Het wil in deze situatie zeggen dat hij in een vorig leven zelf indringend slachtoffer is geweest van een overheersende partij; wellicht ook een of andere regering?
Een ander interessante analyse is dat wanneer je naar de beëdiging van het kabinet Rutte 3 in 2017 kijkt op 10 oktober 2017 12.55 in Den Haag, en daar de maansknoophoroscoop van Omzigt op projecteert je het volgende beeld krijgt.

Horoscoop Kabinet Rutte gecombineerd met de Maansknoophoroscoop van Omtzigt

NB. deze methode wordt toegepast in de Hubermethode Zürich. De Maansknoophoroscoop is niet zo heel erg gevoelig voor de exacte geboortetijd; de maansknoop, de ascendant in de radix, is niet bruikbaar en de Maan (van Omzigt) kan een kleine afwijking hebben. Omtzigt is blauw en de beëdiging van het kabinet is rood.

Er zijn twee contacten in deze zogenaamde geklikte horoscopen. De horoscoop van kabinet Rutte 3 laat een conjunctie tussen Venus en Mars zien in het negende huis die een oppositie maakt met de Pluto van Omzigt in het derde huis. Dit wil zeggen dat Omzigt de manifestatiedrang van het kabinet onder druk zet. Interessant is om te zien dat hierdoor een oppositie ontstaat met de Neptunus en Cheiron van het kabinet; deze conjunctie is in de oorspronkelijk horoscoop van het kabinet niet aanwezig. Met andere woorden: doordat Omzigt de onderste steen boven wil halen (Pluto) om zijn gelijk te halen, wordt het kabinet slachtoffer.
Het andere aspect wat je ziet is dat kabinet Rutte 3 een conjunctie heeft tussen Saturnus en de Zwarte Maan wat duidt op een nogal afgesloten groepering, en Omtzigt plaatst daar zijn Neptunus bij. Neptunus is onder meer de planeet die met slachtofferschap te maken heeft, maar dus ook met sensibiliseren. Deze drie staan weer in een oppositie met de Maan van het kabinet in het zevende huis. Onbewust weet dus Omzigt de geslotenheid van dit kabinet (Saturnus conjunct Zwarte Maan in één) in beweging te krijgen door onbewust zijn eigen slachtofferschap in de strijd te gooien.

Op zichzelf vind ik het wel opmerkelijk dat de Zwarte Maan hierbij betrokken is omdat de Zwarte Maan ook een belangrijke rol speelt in de coronapandemie. De Zwarte Maan kan onze redding zijn omdat deze heel veel te maken heeft met de immuniteit voor allerlei ziekten, zoals ik in mijn Essay: Ziekte genezing en immuniteit schrijf. Een saillant detail is dat Ollogren juist door de een positieve test op corona, – niet vertrouwend op immuniteit -, deze fout heeft gemaakt door in paniek het Binnenhof te verlaten. NB. later blijkt de positieve test loos alarm te zijn. De gevolgen van deze paniek zijn om in astrologische taal te spreken, dat de Saturnus/Zwarte Maan in het eerste huis oppositie Maan in zeven van het Rutte 3 een soort selffulfilling prophecy wordt. Met andere woorden: de geslotenheid van kabinet Rutte 3 maakt dat door een emotionele reactie van één van haar leden nu hun geslotenheid op straat ligt. Wanneer je nu naar de geklikte horoscoop van Kasja Ollongren kijkt zie je het volgende:

Kabinet Rutte Kasja Ollogren 28 mei 1976 tijd niet bekend

Kabinet Rutte 3 blauw Rood Ollongren Maansknoophoroscoop.
De lezer mag zelf zijn/haar conclusies trekken.

Actie aanbieding: tot 1 juni 2021 is de onlinecursus (met Hubermethode) niet € 450,00 in plaats van € 495,00 Hier Aanmelden

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu