Het geheim van immuniteit

Geen reacties

Niets is zo geheimzinnig als de immuniteit van een mens. Een onderwerp dat heden ten dage heel actueel is in tijden van corona. Het is merkwaardig dat medici constateren dat een bacterie of een virus een heel verschillende uitwerking kan hebben op degene die het krijgt. De één wordt heel erg ziek terwijl de ander er bijna niets van merkt of helemaal niet ziek wordt. Men probeert er allerlei verklaringen voor te vinden, tot op DNA-niveau toe. Maar hoe je het ook wendt of keert, het heeft alles te maken met wat de mens persoonlijk heeft uit te werken hier op aarde, alleen wil de medische wetenschap daar nog niet aan; in de toekomst zal dat anders worden.

In mijn boek: Ziekte een weg naar bewustwording en ook in mijn Essay: Ziekte genezing en immuniteit ga ik dieper op dit onderwerp in. Lang heb ik astrologisch gezocht naar ziekte en immuniteit dit deed ik zeventien jaar samen met mijn echtgenoot die arts was. Ziekte heeft veel te maken met een verstoorde/geblokkeerde (vrije) wil. De gerichte (vrije) wil is na 1930 veel duidelijker in beeld gekomen. In 1930 werd Pluto aan de hemel ontdekt waardoor de mens bewuster met zijn wilsleven kan omgaan; we zijn wat je noemt mondiger.Dit proces zal zo’n 248 jaar in beslag nemen (de omlooptijd van Pluto).

Genezing, zo weet men al vanaf de oude Grieken, heeft te maken met de kracht van de planeet Mercurius. De gevoeligheid voor besmettelijke bacteriën en virussen heeft te maken met Neptunus maar ook met vaccins en medicijnen die je inzet tegen een ziekte; dit gegeven is verwarrend dat het aan beide kanten werkt maar heeft te maken met zijn ontdekking. Neptunus werd aan de hemel ontdekt in meerdere fases om uiteindelijk officieel ontdekt te worden in 1843; vanaf die tijd is er ook steeds meer bewustzijn gekomen voor besmettelijkheid; niet in de laatste plaats omdat de microscoop en later de röntgenanalyse en de farmacie een steeds belangrijkere rol gingen spelen.

Immuniteit heeft volgens mijn onderzoek te maken met de krachten van de Zwarte Maan en wellicht met andere zwarte gaten die er bestaan in het universum. Volgens de algemene relativiteitstheorie is een zwart gat een gebied in de astronomische ruimte waaruit niets – geen deeltjes en zelfs geen licht – kan ontsnappen. De Zwarte gaten waar de Zwarte Maan er één van is, kwam pas als zienswijze in beeld toen Einstein zijn relativiteittheorie ontwikkelde. Ieder van ons heeft, omdat we een kosmisch wezen zijn, iets van deze energie in ons wat zich uitdrukt in de stand van o.a. de Zwarte Maan in de horoscoop. Deze stand geeft mijns inziens inzicht in iemands persoonlijke immuniteit.

De Zwarte Maan heeft net zoals de maansknoop in de horoscoop een tegenvoeter/polaire en dat is Priapus die dus honderdtachtig graden verderop ligt.
Waar de Zwarte Maan weigerend en ontoegankelijk is, iets wat belangrijk is voor het blokkeren van vreemde stoffen in het lichaam, daar is Priapus net het omgekeerde van. Om het heel cru uit te drukken: Priapus is de grote hoer die alles toelaat, als het maar beweging geeft! Het hoeft geen betoog dat Priapus juist van alles aantrekt dus ook bacteriën en virus, en stelt als het ware de Zwarte Maan op de proef zoals met vele polairen het geval is. Het zou daarom interessant kunnen zijn om onderzoek te doen naar mensen die heel ziek zijn geweest van een bepaald virus en de stand van de planeten (transits) in hun horoscoop. In principe zou je minstens honderd data nodig hebben om dit wetenschappelijk te kunnen bewijzen, en dat is moeilijk in een tijd dat data juist extra beschermd worden.
In mijn Essay geef ik twee voorbeelden van bekende mensen die genezen zijn corona: Boris Johnson en Donald Trump maar dat is natuurlijk veel te weinig om bindende conclusies te trekken. Eén bekende Nederlander waar wat gegevens bekend van zijn en die overleden is aan de gevolgen van het coronavirus, is Bram van der Vlugt. Jaren lang was hij onze Nederlandse Sinterklaas. Van hem is geen geboortetijd bekend maar wel een geboortedatum en omdat het vooral gaat om: Neptunus, Zwarte Maan en Mercurius kun je wel iets algemeens er over zeggen omdat met name deze planeten niet zo snel door de dierenriemtekens gaan.

Bram van der Vlugt 28 mei 1934 in Den Haag tijd niet bekend

Wat je hier ziet is dat Neptunus (gevoeligheid voor besmetting een vierkant maakt met de Zon die weer conjunct Cheiron staat (de niet geheelde wond in de ziel). Het zou goed kunnen dat een latent verdriet maakt dat hij gevoeliger is om virussen e.d. aan te trekken; vooral omdat beide planeten in het teken tweelingen staat. Het teken tweelingen is bijzonder, juist omdat zij de gave hebben om alles van twee kanten te kunnen bekijken.

Interessant is verder dat de Zwarte Maan een conjunctie maakt met Pluto in het teken kreeft en deze maakt weer een vierkant met Venus conjunct Uranus in het teken ram. De Immuniteit wordt als het ware gescreend door de wil op een gevoelsmatig niveau (kreeft). Met andere woorden: hij wil zijn wil inzetten (Pluto) om immuun te zijn maar dit roept spanningen (vierkant) op met zijn liefde (Venus) voor het groter sociale belang (Uranus). Uranus gaat vooral over onze collectiviteit en de conjunctie met Venus, de liefde voor de collectiviteit, maakte hem een sociaalvoelend mens; dit drukte hij onder meer zo liefdevol uit in het neerzetten van het Sinterklaas archetype!
Er leefde dus een strijd in hem die gaat over de wil en het gevoel (ram tegenover kreeft) waarvan hij zich steeds bewust was (tweelingen Zon). Wellicht is het zo, dat omdat Bram van der Vlugt ons meest aansprekende/gevoelsvolle Sinterklaas is geweest in Nederland, dat hij een daad heeft willen stellen om mensen te wijzen op hun sociale gevoel?! Bedenk daarbij dat er heel wat oude mensen in de eerste lockdown niet gestorven zijn aan de gevolgen van corona, maar aan de gevolgen van de maatregelen die tot grote eenzaamheid hebben geleid. Ikzelf ken er maar liefst drie!

Nu Mercurius in tweelingen in de eclipstijd retrograde is gaan lopen (30 mei) zullen er de komende drie weken dingen aan het licht komen die met échte genezing te maken hebben en dat zal niet alleen over vaccins gaan die alleen de oplossing zal zijn, maar over meerdere invloeden die tot nu toe over het hoofd zijn gezien. Dat is namelijk de kracht van de retrograde Mercurius! [wordt vervolgd]

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

BedragGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu