Amalia en het collectief geheugen

2 reacties

Aansluitend op de nieuwsbrief van vorige week, kwam op 11 juni [2021] de brief van prinses Amalia als een soort aanvulling op mijn artikel. In de brief die Amalia schreef aan minister-president Rutte deelt ze mee dat ze afziet van haar recht op de toelage van 1,6 miljoen euro als ze achttien jaar wordt. Ze schrijft dat ze het ongemakkelijk vindt om geld te innen waar ze niets voor heeft gedaan en zegt het geld terug te storten. Ook schrijft ze dat zoveel andere studenten het moeilijk hebben in tijden van corona en ook dat voelt niet goed.

Toen ik dit bericht las, was ik heel benieuwd hoe Uranus (verhouding tot het collectief onbewuste) in haar horoscoop staat. Onder toon ik de tekening van de horoscoop.

Amaila geboren 7 december 2003 Den Haag om 17.01

Wat je ziet is dat haar Uranus in de laatste graad van waterman staat en dus bekrachtigd is (eigen teken). Uranus staat in het tiende huis en maakt een vierkant met de Maan in tweelingen, die weer conjunct staat met de Zwarte Maan.
Uranus is de heerser van het tiende huis en de Maan is de heerser van het tweede huis. Het tiende huis wordt in de traditionele astrologie wel met het huis van de vader aangeduid, maar kan in algemene zin beschouwd worden als het huis van de openbaarheid/politiek. Het tweede huis is het huis van het bezit en de Maan gaat over het gevoelsleven; de Maan staat in tweelingen in twaalf wat erop duidt dat haar gevoelens vaak duaal (tweelingen) uit haar onbewuste komen (twaalfe huis). De Zwarte Maan is weigerend perfectionistisch maar bovenal op zoek naar volmaaktheid; dit gegeven wordt gecombineerd met het gevoel. Omdat dit gebeurt in het teken tweelingen, zal zij sterk verbonden zijn met de lichte en de donkere kant van het collectieve verhaal van haar familie en zal juist omdat de Zwarte Maan meedoet in het aspect, op zoek zijn naar rechtvaardigheid in het collectief.

In de Hubermethode werk je ook met de zogenaamde huizenhoroscoop; deze horoscoop geeft een inzicht in hoe je je erfelijk materiaal vorm geeft in je persoonlijke levensverhaal/biografie. Onder toon ik de huizenhoroscoop van Amalia

Wat nu opvalt is, dat Uranus niet meer een vierkant maakt met de Maan en de Zwarte Maan maar een sextiel. In de Hubermethode wordt niet met gespannen (vierkanten opposities) en ontspannen (sextiel driehoeken) aspecten gewerkt, maar met wilsaspecten (vierkanten opposities) en vorm/gevoelsaspecten (sextiel driehoeken). Dat wil zeggen dat ze de collectieve spanningen (vierkant) die ze primair gevoelsmatig vanuit haar aanleg ervaart (radix) omzet in een daadwerkelijke vorm (sextiel). Omdat haar Saturnus,- die verwijst naar haar persoonlijk onbewuste -, een oppositie maakt met Venus en Cheiron heeft ze een natuurlijk gevoel voor de pijn van anderen; de oppositie staat namelijk in de één zeven as.

Amalia heeft een ascendant tweelingen; personen die dit hebben, hebben van nature de gave de dubbelheid der dingen te kunnen zien, dus ook Nederlandse ambivalente houding ten opzichte van geld. Ook haar overgrootmoeder Juliana had een tweelingen ascendant en heeft als één van de weinige heersende vorsten zich afgezet tegen het verwerven van grote rijkdommen. In mijn boek: Dementie van het verleden toon ik aan hoe ziekmakend haar op geld beluste ontrouwe echtgenoot, op haar werkte.
Het zou wel eens kunnen, mocht Amalia koningin worden, dat we aan haar een goede koningin krijgen omdat ze de pijn en op geld beluste collectieve sfeer vrij goed doorziet. Haar daad die ze stelde en de bekendmaking op 11 juni, wordt nog versterkt omdat dit gebeurde in de tijd van de Zonsverduistering/Eclipstijd en de retrograde Mercurius in haar ascendantteken. tweelingen.
Ik vind haar met de hand geschreven brief aan Rutte een goed en mooi voorteken!

Wie meer wil weten over de huizenhoroscoop [Hubermethode] kan de module apart aanschaffen kan zich hier aanmelden; Nu € 75,00 in plaats van € 95,00. Deze aanbieding geldt tot 1 augustus 2021

In de volgende nieuwsbrief zal ik aandacht besteden aan het verlaten van Omtzigt uit het CDA

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag2 reacties. Reactie plaatsen

  • Goed verhaal, duidelijke analyse. Ben benieuwd wat ze Nederland nog gaat brengen.

  • Wilma ter Mull
    23 juni 2021 14:54

    Dank je wel, daar word ik weer blij van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu