Heeft Joe Biden gefaald als president?

Geen reacties

Die vraag werd in de zaterdagskrant van 28 augustus [2021] gesteld door de Volkskrant. Was het wel zo verstandig om zo abrupt uit Afghanistan alle troepen weg te halen? Hijzelf vindt dat het wel verstandig was, zo schrijft de Volkskrant, maar zijn argument: ‘nu zie je hoe gevaarlijk het daar is’, is niet steekhoudend na al die jaren van inmenging in het land en het beleid dat men toepaste.

In 2001 vielen de Verenigde Staten Afghanistan binnen, op zoek naar Osama bin Laden. Directe aanleiding waren de aanslagen van 11 september. Bin Laden werd niet in Afghanistan gevonden, maar de talibanregering werd wel afgezet. Er werd een overgangsregering onder Hamid Karzai aangewezen om het land te besturen. Karzai werd in 2004 als president bevestigd in de eerste vrije verkiezingen van het land. In 2004 werd ook een nieuwe grondwet opgesteld. Sindsdien is de wederopbouw moeizaam verlopen en de VS met andere landen hielpen hierbij. De veiligheidssituatie is echter verslechterd door de wederopstanding van de taliban en de activiteiten van lokale strijdheren. Enorme problemen waarmee het land kampt zijn behalve de wijdverspreide corruptie, de afwezigheid van goede infrastructuur en grootschalige armoede onder de bevolking. [Bron: Wikipedia]. Kortom er is niet veel veranderd sindsdien de bemoeienissen van het buitenland; de vraag die je dan kunt stellen is: waarom nu zo abrupt er is toch immers niets bereikt? Bij Trump had je zo’n soort besluit wel kunnen plaatsen, maar bij deze democraat verwacht je primair wat meer empathie.

Ik ging op zoek na in mijn idee ongerijmde besluit van Biden en vond wat astrologische aanknopingspunten die ik graag met u wil delen. Wat opvalt is dat het leeftijdspunt door de horoscoop van Biden zijn horoscoop, op dit moment een inconjunct maakt met Uranus. Uranus is de planeet van het collectief bewustzijn en een inconjunct is een groot denkaspect [Hubermethode]. Met andere woorden Biden denkt na over wat goed is voor grotere groepen. Omdat hij een schorpioen Zon heeft en dit primair een gevoelsaspect is, ligt het denken automatisch in het onbewuste bij hem. Bovendien maakt Uranus in zijn horoscoop een oppositie met de Zon, Mercurius en Venus, en staat Uranus op de descendant. Dit wijst erop, omdat een oppositie een wilsaspect is [Hubermethode] dat één en ander wat onbesuisd verloopt en grote schade aanbrengt aan de medemens (descendant). En alsof het niet genoeg is, zie je dat Uranus in zijn horoscoop Astrocartografisch op de stad Kabul valt. Dit kan er eventueel op duiden dat hij ooit een incarnatie in dit land heeft gehad, niet in de laatste plaats omdat er meerdere planeetlijnen over Afghanistan lopen waardoor hij ook onbewust dingen verkeerd inschat. Hieronder toon ik de tekeningen

 

 

Bij zijn aantreden had ik groot vertrouwen in hem en hield een pleidooi voor oudere leiders. Nu zie je dat de schaduwzijde van de ouderdom kan zijn dat je klakkeloos alle astrologische invloeden die kosmisch op je inwerken, worden opgevolgd en niet het eigen bewustzijn/gezond verstand, gebruikt wordt. Ik vind dit naast dat het dramatisch is, een mooi (wetenschappelijk) bewijs hoe nauwkeurig astrologie werkt! Het is niet een noodlotsleer maar het biedt een kans om een ander, noem het een breder bewustzijn te ontwikkelen.

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

BedragGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu