Het Coronapaspoort

10 reacties

Op 25 september [2021] wordt het coronapaspoort ingevoerd; een besluit dat al heel lang in de lucht hangt. Vroeg in de morgen van 27 september [2021] gaat Mercurius retrograde lopen in de 26ste graad van weegschaal. Mercurius gaat over sociale contacten die we hebben met elkaar en het teken weegschaal gaat over rechtvaardigheid en relaties. Een van de vragen is dan ook bij het coronapaspoort: klopt het ethisch gezien wel dat zo’n paspoort wordt ingevoerd?

Wat opvallend is dat het coronapaspoort al in andere landen zonder veel protest is ingevoerd. Ook bij ons blijft het tot nu toe nogal stil over dit onderwerp. De invoering van een coronapas is een zorgelijke eerste stap op het pad van de vergaande controle maatschappij, als dit geruisloos wordt aanvaard door de burger, dan volgen in de loop van de tijd waarschijnlijk andere controles omdat de grens van ethiek is overschreden. De verborgen oorzaak is dat controle ons al jaren lang in zijn greep heeft en dat we ongemerkt denken dat de wereld maakbaar is, maar met de maakbaarheid leveren we iedere keer een stukje van onze eeuwenlang bevochten vrijheid in. Bovendien: de pas is dus waarschijnlijk niet tijdelijk en creëert paria’s die een andere mening hebben. De pas biedt bovendien schijnveiligheid: ook gevaccineerden kunnen het virus nog steeds verspreiden. Als je dan persé controleren wilt, controleer dan goed en test iedereen met een PCR test aan de voordeur, dan vermijd je discriminatie. Ik schreef in een vorige  nieuwsbrief al meer over controle.

Controle behoort bij de planeet Pluto die weer alles te maken heeft met de ontluikende vrije wil van de mens; door eerst extreem op beperking te worden gewezen (uitvergroting), komen we er achter wat we écht zelf willen. Uitgerekend Mercurius blijft net een graad voorbij waar Pluto op dat moment stilstaat [24.20 steenbok] in een vierkant om vervolgens retrograde te gaan lopen. Het zou zo kunnen zijn dat wanneer Mercurius retrograde gaat lopen het verzet toeneemt en alsnog een vrij grimmig karakter krijgt, vooral doordat de Zon dan een conjunctie gaat maken met Mars, en Mars kan nogal explosief zijn.
Een ander punt is dat in de horoscoop van Nederland Saturnus op 9 graden waterman staat, terwijl de Transit Saturnus op het moment van de retrograde Mercurius op 7 graden waterman staat. Dat duidt erop dat Nederland geconfronteerd wordt met beperkingen. En omdat Saturnus in het vrijgevochten teken waterman staat, zou dit wel eens moeilijkheden op kunnen gaan leveren, vooral omdat in de buurt van de Saturnus van Nederland ook nog de Zwarte Maan staat in de 4de graad van waterman. Onder toon ik de geklikte horoscoop van de retrograde Mercurius met de horoscoop van Nederland.

Blauw is de stationaire/retrograde gang van Mercurius en rood de horoscoop van Nederland.

 

Horoscoop van Nederland

Een ander punt: omdat we nog steeds een demissionair kabinet hebben, kunnen er onduidelijke (nood)maatregelen in gang worden gezet waar in wezen geen echte consensus over bereikt is. Zo rommelen we van de ene onduidelijke regel in de ander.
Kijk je nu naar de horoscoop van Nederland, dan zie je dat Neptunus in het zesde huis staat. Het zesde huis gaat onder meer over gezondheid en deze Neptunus maakt een vierkant tussen de Zon, Mercurius en Pluto in het tiende huis van de openbaarheid/regering. Neptunus gaat onder meer over besmettingen en virussen en Mercurius over genezing. Met andere woorden: maatregelen kunnen in strijd zijn met het bestrijden van het gevreesde virus. Ook hier geldt weer dat Pluto de zaken op scherp zet en door een focus een versneld bewustzijn op gang brengt. Helaas is het wel zo dat de driedubbele conjunctie uitgerekend op de plaats staat waar nu de transit Neptunus staat en Neptunus is gevoelig voor manipulaties die vaak door Uranus in werking zijn gesteld: Uranus is een luchtteken en Neptunus is een gevoelsteken die in wezen elkaars polairen zijn. Dit maakt de verwarring alleen maar groter. Kortom: een intensieve retrograde gang van Mercurius staat voor de deur. De verwarring zal uiteindelijk tot meer inzicht leiden.

Nieuw het tweede deel van Reïncarnatie nader bekeken De grote conjuncties van 2020 en Het geheim van Einstein is verkrijgbaar. Om te bestellen klik hier

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag10 reacties. Reactie plaatsen

 • Beste Wilma
  Dank weer voor je bijdrage. Een opmerking, er is heel heel veel protest in alle landen van Europa Spanje heeft de green pass al ingetrokken. Alleen zie je dit niet op de MSM mainstream media! Alle alternatieve media staan bol van de acties tegen de Pas en QR code!

 • Wilma ter Mull
  22 september 2021 09:43

  Dank je Nick! Dat was me wat ontgaan; ik heb nl een maand geleden besloten minder nieuws te kijken.

 • @Nick: correctie: de mainstream-media hebben wel degelijk verslag gedaan van protesten tegen de coronapas: AD, Volkskrant, NRC, op tv ook langs zien komen. Alternatieve media blazen die protesten m.i nogal op. Als je een genuanceerd beeld wilt, zul je het moeten afwegen tegen de zeer grote groep mensen die geen problemen hebben met de coronapas. Alternatieve media doen dat in mijn ogen vaak niet.

 • Hallo Wilma, “het nieuws” is erg eenzijdig en wij moeten maar zien hoe we daar mee omgaan…. Wat ik doe is kijken wat het doet met mezelf en mijn naaste omgeving. Ik hou veel van de mensen in mijn naaste omgeving en we denken er soms heel verschillend over.
  Ik denk dat de kunst is, hoe dan ook, iedereen in zijn eigen waarde te laten, dat is op zichzelf al een uitdaging…
  Volgens mij is dat een heel erg oud thema in een nieuw jasje!!!
  Het lijkt me belangrijk daar een brug te bouwen, zodat we elkaar kunnen blijven bereiken in onze verschillen!! Iedereen heeft gelijk…❤️

 • Wilma ter Mull
  23 september 2021 00:18

  Bedankt voor je reactie. Ja als je goed leest is dat juist het uigangspunt van mijn nieuwsbrief; dit bereik je niet met controle want controle is wantrouwen. Liefde is vertrouwen!

 • Hoi Wilma, leuk om kennis met je te maken; ik lees nl. voor het eerst jouw blog.
  De eerste twee alinea’s kan ik niet goed plaatsen maar vanaf de derde alinea ben ik zeer geïnteresseerd. Als het mag zou ik graag nog iets toevoegen:
  Het vierkant Mercurius-Pluto werd al voltooid rond 23 september, maar werd rond 1 oktober, vlak na de retrogradegang van Mercurius nógmaals voltooid. Maar nu dus vanuit retrograde Mercurius, waarna het vierkant vervolgens afnemend wordt.
  Nieuwe contacten/contracten bij retrograde Mercurius verliezen per definitie hun effectiviteit en lijken te worden uitgegumd. Alsof het nooit is gebeurd.
  Als we de verplichting om een QR-code te kunnen overleggen zien als een (eenzijdig) contract, dan zal dit dus geen stand houden.
  Rond 18 oktober gaat Mercurius weer recht lopen en dan komt het (toenemend) vierkantsaspect met Pluto weer in beeld. Dit wordt volmaakt rond 3 november, waarna Mercurius rond 6 november de Weegschaal verlaat waarmee het vierkant met Pluto wordt beëindigd.
  Dat Mercurius in Schorpioen (scherp verstand) direct daarna, rond 6 november dus, in een sextiel met Venus in Steenbok terecht komt (gevoelskoude/zakelijke benadering, maar oppassen voor eerzucht en reputaties) leidt er toe dat de Coronadiscussie vanaf dat moment alle “keizerlijke kleren” moet afleggen.
  Samen met een sinds 6 oktober weer recht lopende Pluto zal het misbruik van machtsfactoren, die hebben geleid tot gretige bureaucratische territoriumdrift, weer plaatsmaken voor kalme vanzelfsprekende democratische macht van “spirituele hoogstaandheid”, ethiek zeg maar, en ook van breed gedragen gefundeerde wetenschap en zelfdiscipline. Pluto is langzaam, maar zo zal het gaan.

  De kortlopende conjunctie van Mercurius met Mars van plm. 7 tot 13 oktober duidt op stevige vergelijking van standpunten, maar na voltooiing van de volgende conjunctie (wel in Schorpioen!) op 10 november is, na heel lelijke en nare verwijten over en weer, de angel er wel uit.
  Het is echter maar goed dat Venus en Mars net op tijd een handje helpen vanaf 6 november (!)

  Het vollopende sextiel Venus-Mars gaat bovendien heel sterk werken om direct al vanaf 6 november een einde te maken aan alles wat aanstuurde op een zogenaamde tweedeling in de maatschappij. Vanaf plm. 14 december behoort ook dat definitief tot het verleden.

  De grote lijnen lopen uiteraard door en het ziet er helemaal niet zo slecht uit.
  Wij in Nederland hebben geleerd om minder “schaaps” te zijn en eigenwijzer.
  Maar tegelijkertijd is veinzen van wijsheid zinloos, en ook dat gaan we zoetjesaan begrijpen.
  Een heel voorspoedig 2022 gewenst!

 • Wilma ter Mull
  30 september 2021 08:00

  Bedankt voor je uitgebreide reactie. Ja dat je de eerste alinea’s niet begrijpt, begrijp ik wel want ik ben in de traditionele zin van het woord niet een echte astroloog. Ik kijk meer naar het geheel waar zich iets voltrekt.

 • Haha, ik ken maar een goede astroloog en dat ben jij Wilma ! Voor het eerst meegemaakt dat er een horoscoop zo kloppend was, op het enge af.
  En je prognose voor 6 jaar, die komt stap voor stap uit !

 • Wilma ter Mull
  30 september 2021 15:02

  Dank je wel Laura, ik word er verlegen van!

 • Doordat ik een onderzoek ben gestart, naar toekomstvoorspellingen en wie daar gebruik van maakt de wereld een reset te laten doorstaan, kwam ik op uw site terecht. Direct loop ik er tegenaan dat u stelt dat een pcr dient te blijven worden ingezet, terwijl deze nergens op gebaseerd is. Wat u en Alfred omschrijven is mij helder, wat in mijn onderzoek ook naar voren komt. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat kwaadwillenden machthebbers bedacht hebben de reset exact uit te voeren zoals het in de sterren beschreven staat. Wanneer je ontdekt dat planeten over honderden jaren pas weer retrograde staan en maart 2023 zelfs vermeld wordt in tijdelijke wetgevingen, kan dat een eyeopener zijn voor iedere astroloog en spiritueel wezen. De oplossing is volgens mijn onderzoek in de sterren te vinden. Heb het goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu