Corona en Zonsverduistering

5 reacties

Wat me opvalt is dat het coronavirus – dat eigenlijk officieel Covid-19 wordt genoemd maar in de volksmond gewoon corona heet – zo weinig in verband gebracht wordt met een volledige zonsverduistering, waarbij tijdens het schuiven van de Maan voor de Zon een lichtring om de Zon ontstaat; dit wordt dus een Corona genoemd. Mijn ervaring is dat wat als een uitspraak in de volksmond wordt gebruikt, altijd heel zuiver de diepere zin van het gebeuren blootlegt.

Ik noemde dit al eens in een van mijn nieuwsbrieven en ook in mijn laatste boek gaf ik het voorbeeld dat wanneer je na een ziekte beter wordt, volgens de volksmond. Strikt gezien behoort het woord ‘beter’ tot de zogenaamde stellende trap: goed, beter, best. Dat betekent dat het altijd beter is dan voorheen toen het goed was; terwijl wij denken dat na ziekte gewoon de oude orde weer hersteld is, maar in wezen is het dus beter geworden, ook al ontgaat je soms dat het wat beter is geworden!

Terug naar het coronavirus, dat vernoemd is naar Covid-19. Als je dus de coronaring analyseert tijdens een totale zonsverduistering, dan vindt het volgende plaats: de aarde, maan en zon staan precies op een lijn, met de maan in het midden. Een zonsverduistering kan slechts op een deel van de aarde worden waargenomen. De schaduw van de maan vormt een ellips op het aardoppervlak, maar zal cirkelvormig zijn wanneer de schaduwkegel haaks op het aardoppervlak staat. Het licht van de Zon buigt zich om de Maan heen en op aarde zien wij de coronaring. NB Albert Einstein deed hier op 29 mei 1919 diepgaand onderzoek naar en deze waarneming werd een van de bewijzen voor de relativiteitstheorie.
Op 11 augustus 1999 konden we in België een totale zonsverduistering waarnemen. Het werd midden overdag donker, alleen de coronakring om de Zon was toen te zien. Ik herinner me dat het indrukwekkend was!

Elke astroloog kent de psychologische uitwerking van een Zonsverduistering: het Ego (Zon) wordt sterk beïnvloed door de Maan, die veel met ons gevoelsleven te maken heeft. Vaak zie je in zo’n tijd dat er vreemde dingen gebeuren omdat het gevoel, het ego totaal kan overspoelen met emoties. Dit gebeurt vooral nogal eens als de Zonsverduistering plaatsvindt op een hoek van de horoscoop of een planetenstand in een horoscoop van iemand.

Als dit nu ook eens zo is met het Covid-19 virus dat ons nu als pandemie wereldwijd treft; emoties overspoelen ons logische verstand…? Afgelopen donderdag [11 november] ging het programma Zembla op zoek naar de oorsprong van het virus. Onomstotelijk staat volgens hen vast dat het virus van de vleermuis komt en een (nog) niet bekende tussengastheer heeft uitgekozen om uiteindelijk bij de mens terecht te komen. Maar nieuw was dat steeds meer wetenschappers open staan voor de mogelijkheid dat het coronavirus uit het laboratorium van Wuhan komt. Wellicht hebben zij een cruciale fout gemaakt met het gemanipuleerd virus (wel afkomstig van de vleermuizen) en dat het virus ontsnapt is uit het laboratorium om zich zodoende wereldwijd viraal te verspreiden. Discussie over het feit of deze fout bewust of door stomme pech is gebeurd, wil ik hier even in het midden laten, maar de wetenschappers houden steeds meer rekening met deze optie, zo vertelde Marion Koopmans.

Terug naar de symboliek van het dier vleermuis; ik schreef er al eerder over. Een vleermuis is bij uitstek – doordat het het enige vliegende zoogdier is en tevens miljoenen jaren oud is – een evolutionair wezen. Hij is de boodschapper tussen een oud en nieuw bewustzijnsniveau (evolutieleer) en wordt astrologisch geassocieerd met de schorpioen die zich transformeert van schorpioen naar adelaar. Zie hiervoor ook het interessante boek: Corona Näturlich Behandeln Dr. Med. Johannes Wilkens & Dr Frank Meyer.

Omdat het dierenriemteken schorpioen zeer gevoelig is voor angsten door zijn ondoorzichtigheid, zouden naast de wereldwijde luchtvervuiling wel eens de angst voor deze pandemie de grootste ziekteverwekker kunnen zijn; er wordt bij angst een eindeloze stroom van cortisol door het lichaam van de mens gepompt!
Het eindeloze testen bij elk kuchje maakt de mensheid angstig, bang en helpt ook niet mee aan de gezondheid van de mens in het algemeen. Ook de steeds wat knullige maatregelen die door de regering worden genomen, werkt nu niet direct mee om de collectieve angst die wereldwijd leeft, te verminderen. Of zoals ik vorig jaar schreef in een van mijn nieuwsbrieven: ‘stel dat je op één dag de hele bevolking zou testen, je zou je echt te pletter schrikken hoeveel mensen er dan besmet zijn’; het merendeel dat besmet is, wordt niet ziek en komt ook niet in het ziekenhuis of op de IC terecht, of gaat dood. Besmettingen houd je niet tegen, vooral niet in een land dat één van de dichtst bevolkte landen in de wereld is. En niet te vergeten vele malen meer industrie-dieren telt dan mensen!
Wat écht belangrijk is is dat we eens écht moeten kijken naar het managen van onze gezondheidszorg, die heel geraffineerd in het teken staat van verdienmodellen, zogenaamde efficiëntie en bureaucratische regels! Met andere woorden: wat kost een vaccin waar het octrooi niet van vrijgegeven wordt, help je daar echt de wereld mee?
Samengevat voor Nederland: ons demissionair kabinet moddert maar zo’n beetje aan met mondkapjes en beloningspremies voor vaccinaties als je een QR-code hebt.

Conclusie: wat er nu gebeurt, lijkt op een constante zonsverduistering die ons beïnvloed en nu maar liefst bijna twee jaar duurt! Het wordt tijd dat we weer controle krijgen over onze eigen persoonlijkheid (Zon) en onze gevoelens (Maan). Kijk naar je persoonlijke biografie en neem die ter harte en neem daar de maatregelen voor! Een van de belangrijkste regels daarbij is dat we ieder op zijn/haar eigen manier moeten minderen in onze expansiedrang en consumeren. Ook de opwarming van de aarde vraagt dit van ons! En dat zelfsturende principe kan heel bevrijdend en inzichtelijk werken!

Oneliners

 • Op 4 december is er weer een Zonsverduistering die nogal gevoelig ligt voor de horoscoop van Nederland [16 maart 1813 10.30 Den Haag]. In de horoscoop van Nederland maakt de Zonsverduistering een uitgaande conjunctie met Uranus van Nederland en een ingaande conjunctie met Neptunus. En de Saturnus van de verduistering maakt een conjunctie met zichzelf (Nederlandse horoscoop). Ook staat de Maan van Nederland in de buurt van het maansknoopgebied van de Zonsverduistering oppositie de Mars van de Zonsverduistering. Duiding: boosheid en frustratie van de bevolking?! Tegen die tijd schrijf ik hier een nieuwsbrief over.
 • In de tijd dat de Zon, Mercurius en Mars in het teken schorpioen staan, zal er relatief meer getest worden omdat er waakzaamheid is om aangevallen te worden (schorpioen) door iets wat niet zichtbaar is (virussen).
  Heel recent [16 november 2021] werd bekend dat waarschijnlijk een van de grootste testaanbieders verdacht wordt van valse vaccinatiebewijzen te hebben verstrekt. Eventuele oneerlijkheid wordt gesymboliseerd door de Zon (ego) in schorpioen (verborgen agenda) nadat de Zon een driehoek heeft gemaakt met Neptunus die gaat over onduidelijkheden, virussen en bedrog. Deze twee energieën hebben recentelijk een bondje gesloten? Of is onze regering (Zon) (ziekelijk) achterdochtig (schorpioen)? Kortom het teken schorpioen heeft een eigenschap om ondergronds te gaan!
 • Het is opmerkelijk dat een demissionair kabinet toch zoveel belangrijke besluiten neemt die eigenlijk niet mogen bij zo’n status; fundamentele grondwetregels worden veranderd terwijl ze daar eigenlijk nu juist niet bevoegd voor zijn. Hoe dit zo heeft kunnen gebeuren? Het heeft te maken met het recente vorig leven van Mark Rutte (minister-president in het demissionaire kabinet) dat in het teken van chantage en onduidelijkheden stond. Zie hiervoor mijn Essay over hem.

November aanbiedingen:

November maand: een persoonlijke levensloopanalyse voor de komende zes jaar, bekeken vanuit onbewuste, bewuste en boven bewuste lagen van de biografie. Nu geen € 95,00, maar €75,00. Belangstelling? Stuur mij een bericht!

Biografiecursus: in deze nieuwsbrief heb ik gebruik gemaakt van het leeftijdspunt door de horoscoop. Deze methode is te leren in de online biografiecursus. Maandaanbieding niet € 450,00, maar € 350,00.

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag

5 reacties. Reactie plaatsen

 • Suzannna Meelker
  17 november 2021 10:40

  Dank voor je scherpe en uitgebreide analyse en duiding van “dat wat er nu aan de gang is”.
  De connectie tussen een totale eclips en corona is ook fascinerend.

 • Wilma ter Mull
  17 november 2021 10:46

  Dank je wel voor je reactie!

 • Beste Wilma,

  Dank je. Het verklaart iig de angst die er nu weer zeer onterecht natuurlijk heerst onder de inmiddels al meerdere keren vaxx mensen die er nog steeds van uit gaan dat het hier km een zeer gevaarlijk virus.
  Echter nee dat virus was in het begin n bacterie dat gemakkelijk met bv Ivermectine behandeld had kunnen worden.
  Wat mij betreft ga je voorbij aan een aantal feiten of missen wel slechts 1 nl World Economic Forum agenda die wordt uitgerold wereldwijd!
  Kijk s Tim Gielen monopoly of the great Awakening oid op Bitchute of op Want to know khazarianen!!!
  Dus dmv het ‘virus’ mensen angst aanjagen en de ‘enige redding’ is dan die 💉 waardoor die 😈😈 hopen van heeel veel mensen af te komen. Het weer is alleen veranderd dmv HAARP en chemtrails dus niks door de bevolking. Ook om angst aan te jagen en ons allerlei debiele maatregeltjes te helpen zoals bv zonnepanelen die Grafeen oxide (= gif) dat weer zo het milieu indruipt bij regen..

  Kortom misschien kun je je nog wat verder inlezen.

  Ik ben ervan overtuigd dat je je zoektocht zult voortzetten Telegram is daar heel geschikt voor💋

 • Wilma ter Mull
  17 november 2021 14:22

  Bedankt voor je uitvoerige reactie. We gaan het meemaken of het zo in elkaar zit.

 • Laat ik me nou nog nooit hebben laten testen. Ook niet als ik een snotneus heb of moet hoesten. De testlocatie is te ver weg en ik heb geen auto. Dan val je buiten de boot in Nederland. Als er geen rekening met mij wordt gehouden moet ik dat dan wel doen met anderen? Ik ga toch gewoon boodschappen doen want ik weet niet of ik het heb. “Testen, testen, testen” zeggen ze dan. Maar dan moet je wel de mogelijkheid hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu