Regelmatig geef ik cursussen over mijn vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van cursussen die de komende tijd worden gegeven in de omgeving van Eindhoven. Klik verder voor meer informatie, of ga naar dit formulier om u direct aan te melden.

MODULES

Astrologische kennis op maat

Vanaf 2005 geef ik de driejarige online karmische astrologie gebaseerd op de Hubermethode [API-instituut Zürich]. Een methode die niet zo bekend is hier in Nederland, maar wel heel inzichtelijk en aanvullend is op de traditionele astrologie. In mijn nieuwsbrieven bespreek ik soms bepaalde methodes en krijg dan van lezers de vraag: kan ik deze methode ook leren, kun je me daar meer van vertellen? Omdat niet iedereen de tijd heeft om de hele cursus te volgen, heb ik gemeend afzonderlijk de modules aan te bieden.

MEER INFO

VANAF JUNI

Cursus kosmische invloeden op het embryo

Nadat ik jaren lang astrologisch samen heb gewerkt met mijn echtgenoot die antroposofisch arts was, heb ik nu een korte online cursus geschreven om mijn kennis te delen over de embryonale horoscoop met zijn invloed op ons fysiek en psyché; een gebied dat nog weinig bekendheid heeft.

MEER INFO

Online biografiecursus op maat

Iedereen vraagt zich in de loop van het leven wel eens af: waarom is mijn leven zo verlopen? En heb ik eigenlijk wel gedaan wat ik in mijn jeugd voor ogen had?Maar ook: waarom komen er allerlei onverwachte situaties op mijn pad die lijken op al eerder beleefde situaties in mijn leven, Hierin zit vaak een soort wetmatigheid in die je snel over het hoofd kunt zien. Het blijft een mysterie waar we nooit helemaal achter zullen komen maar wel meer bewustzijn voor kunnen ontwikkelen. Er is een methode in de astrologie die een diepgaande visie geeft op de levensloop van de mens.

MEER INFO

Onlinecursus karmische astrologie

Vanaf 1 oktober 2017 kun je aan de hand van je eigen horoscoop de drie bewustzijnsniveaus van de mens leren kennen. In de geheel vernieuwde onlinecursus karmische astrologie ben jij je eigen studiemateriaal! Het voordeel hiervan is dat je aan twee onderwerpen tegelijk werkt: de astrologische kennis en de zelfanalyse.

MEER INFO

Menu