Essays

Vanaf najaar 2020 komt er elk kwartaal een essay van mijn hand uit. Omdat nieuwsbrieven altijd kort en bondig moeten zijn, kun je niet altijd de diepte in met een bepaald onderwerp. Daarom heb ik besloten elk kwartaal een onderwerp verder uit te werken.

Het hoeft geen betoog dat dit veel werk, moeite en onderzoekswerk kost. Omdat de nieuwsbrief altijd gratis is geweest en ook in de toekomst zal blijven, vraag ik voor een essay een bedrag van 10 euro. In de nieuwsbrieven zullen de essays aangeboden worden, maar ook op deze plek op de website.

Dit zijn de essays die tot nu toe zijn verschenen. Door op de titel te klikken, kunt u het essay bestellen. Zodra de betaling is voltooid, kunt u het essay downloaden via ‘Mijn account’ -> ‘Downloads’.

Essays

Ziekte, genezing en immuniteit

In dit essay dat vooral is geschreven in het licht van de coronapandemie, beschrijf ik hoe ziekte, genezing en immuniteit terug te vinden zijn in de horoscoop van iemand. De…
Essays

Reïncarnatie nader bekeken deel 1

In dit essay geef ik aan hoe de reïncarnatiegedachte in wezen al lang geïntegreerd is in de wetenschap, maar geen aandacht en kans krijgt omdat één en ander niet erg…
Menu