Regelmatig geef ik cursussen over mijn vakgebied. Hieronder vindt u een overzicht van cursussen die de komende tijd worden gegeven in de omgeving van Eindhoven. Klik verder voor meer informatie, of ga naar dit formulier om u direct aan te melden.


VANAF DECEMBER

Online biografiecursus op maat

Iedereen vraagt zich in de loop van het leven wel eens af: waarom is mijn leven zo verlopen? En heb ik eigenlijk wel gedaan wat ik in mijn jeugd voor ogen had?Maar ook: waarom komen er allerlei onverwachte situaties op mijn pad die lijken op al eerder beleefde situaties in mijn leven, Hierin zit vaak een soort wetmatigheid in die je snel over het hoofd kunt zien. Het blijft een mysterie waar we nooit helemaal achter zullen komen maar wel meer bewustzijn voor kunnen ontwikkelen. Er is een methode in de astrologie die een diepgaande visie geeft op de levensloop van de mens.

MEER INFO


VANAF NAJAAR

Onlinecursus karmische astrologie

Vanaf 1 oktober 2017 kun je aan de hand van je eigen horoscoop de drie bewustzijnsniveaus van de mens leren kennen. In de geheel vernieuwde onlinecursus karmische astrologie ben jij je eigen studiemateriaal! Het voordeel hiervan is dat je aan twee onderwerpen tegelijk werkt: de astrologische kennis en de zelfanalyse.

MEER INFO