Vanaf najaar 2020 komt er elk kwartaal een essay van mijn hand uit. Omdat nieuwsbrieven altijd kort en bondig moeten zijn, kun je niet altijd de diepte in met een bepaald onderwerp. Daarom heb ik besloten elk kwartaal een onderwerp verder uit te werken.

Het hoeft geen betoog dat dit veel werk, moeite en onderzoekswerk kost. Omdat de nieuwsbrief altijd gratis is geweest en ook in de toekomst zal blijven, vraag ik voor een essay een bedrag van 10 euro. In de nieuwsbrieven zullen de essays aangeboden worden, maar ook op deze plek op de website.

Dit zijn de essays die tot nu toe zijn verschenen:

Ziekte, genezing en immuniteit
In dit essay ga ik dieper in op het Covid-19 virus dat in februari 2020 hier in Nederland maar ook in de rest van de wereld uitbrak als pandemie. In dit essay kun je de golven van besmetting als het ware al aan zien komen door de kosmische verbanden te zien.


Mark Rutte en de collectieve geschiedenis van Nederland
Het is interessant om te weten dat Mark Rutte bijna de langs zittende minister-president is geweest. Als minister-president werd hem sterk verweten dat hij nogal eens van standpunt wijzigde en dat hij een linkse liberaal is. In dit essay ga ik op zoek hoe dit komt; hier speelt namelijk een feilloze symbiose tussen de volksziel van Nederland en het karma van Mark Rutte.
Dit essay is een aanvulling op mijn boek ‘Het collectief onbewuste deel 2 – De evolutie van het collectief onbewuste‘.

Reïncarnatie nader bekeken
Dit Essay is een samenvatting van ruim vijfentwintig jaar onderzoek dat ik gedaan heb naar de wetenschappelijke bewijsbaarheid van reïncarnatie. Het is een soort samenvatting van al mijn geschreven boeken. Naar aanleiding van de casus van James Leininger die spontaan veel informatie gaf over een recent vorig leven, konden wetenschappers eigenlijk niet meer om de bewijsbaarheid van reïncarnatie heen. Dit onderzoek werd gedaan begin van de 21ste eeuw. Ik vertel hoe deze opmerkelijke casus terug te vinden is in de horoscoop van Leininger. Deze casus zou tevens een bewijs kunnen zijn dat reïncarnatie niet een hersenspinsel is van alternatieve personen maar breder objectiever toegepast kan worden waardoor een nieuw bewustzijn ontstaat. Ook ga ik in op de invloeden die maken dat we onze vorige levens  primair niet zo bewust zijn.

Wilt u een essay bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en ik stuur u na betaling het essay toe. Bij meerdere bestellingen het formulier graag nog een keer invullen.

    Ik wil het volgende essay bestellen:
    Ziekte, genezing en immuniteitMark Rutte en de collectieve geschiedenis van NederlandReïncarnatie nader bekeken