1. Home
  2. /
  3. Winkel
  4. /
  5. Cursussen
  6. /
  7. Cursus familieverbanden

Cursus familieverbanden

Samenvatting

Veel mensen houden zich tegenwoordig bezig met de voorgeschiedenis van het voorgeslacht van de familie van afkomst. Tv-programma’s zoals Verborgen Verleden, DNA onbekend en Eindelijk thuis zijn hier een duidelijk bewijs van.

Elke familie heeft een eigen energie die heel specifiek is. Zo kan het zijn dat wanneer mensen uit een familie verdwijnen (door bijvoorbeeld scheiding of overlijden) of toevoeging van een aangetrouwde partner het collectieve systeem van een familie ingrijpend verandert. Astrologisch is daar al veel onderzoek naar gedaan. Zo heeft bijvoorbeeld Bernadette Brady uit Australië hier een astrologisch computerprogramma voor ontwikkeld met de veelzeggende naam: JigSaw, oftewel puzzel. Ook het echtpaar Huber [API-instituut Zürich] ontwikkelde een heel eigen methode om te kijken naar familieverbanden.

Een systeem waar ik me intensief in heb verdiept is de zogenaamde combinatie horoscoop; deze levert veel inzichten op in combinatie met de Huber-methode. Door de combinatiehoroscoop is het mogelijk oude problemen die generaties lang in het collectief onbewuste van de familie leven, bewust te maken en op te lossen.

In deze nieuwe onlinecursus ga ik samen met de cursist met behulp van astrologie op zoek naar de diepste drijfveren van de familie. Ben je bereid om onderzoek te doen naar je familie? Dan is dit een uitgelezen kans om achter de onbewuste zielenroerselen van je familie te komen.  

 

Hoe ziet de cursus er uit?

In de eerste module maak ik met behulp van het programma JigSaw [Bernadette Brady] een analyse voor je van je familie. In dit programma wordt uitgekristalliseerd welk dierenriemteken dominant is en welk huis. Ook wordt er naar een werkmodel gekeken waar de familie mee de wereld tegemoet treedt als familie. Het werkmodel wordt gevormd door de afstand die gevormd wordt tussen planeten, hierdoor staat een zogenaamde harmonie. De techniek wordt besproken in de eerste module, maar hoeft dus niet zelf uitgerekend te worden omdat hier ingewikkeld rekenwerk aan ten grondslag ligt. Na het ontvangen van het verslag gaat de cursist op zoek naar zijn of haar eigen rol in deze analyse.

In de tweede module wordt de theorie van het familiemodel besproken; deze methode is ontwikkeld door Louise en Bruno Huber. De cursist gaat nu onderzoeken hoe hij/zij de ouders en zijn eigen kindertijd heeft ervaren. Dit kan door het verloop van het leven veranderen; ook de verandering kan zichtbaar gemaakt worden in de horoscoop.

De derde module gaat over de combinatiehoroscoop van de familie. De combinatiehoroscoop is anders dan het JigSaw verslag. Het JigSaw verslag laat zien welke focus de familie heeft op het leven. In de combinatiehoroscoop wordt zichtbaar waar de diepe verdrongen onbewuste mechanismen zitten in de familie. Deze combinatiehoroscoop wordt ook in verband gebracht met de horoscoop van de cursist en haalt oud familiekarma uit het onbewuste, om er inzichtelijk naar te kunnen omgaan. In de derde module wordt bovendien als casus een familie geschiedenis beschreven en geduid. Met mijn hulp ga je nu je eigen familie combinatiehoroscoop analyseren zoals ik in het voorbeeld heb gedaan.

Voor deze cursus is een basale astrologische kennis nodig. Wanneer er kennishiaten zijn in verband met onvoldoende kennis van de Huber-methode, kan tegen een vergoeding dit eventueel aangevuld worden met modules uit mijn driejarige onlinecursus .

Kosten

€ 450,00 (excl. eventuele workshops en therapeutische consulten)

Deze cursus wordt met workshops ondersteund; de workshops zijn eens in de drie maanden, cursisten kunnen hier indien wenselijk op inschrijven. De workshops zijn exclusief de cursus.

Klik hier voor aanmelden voor informatie of inschrijving

Aanbevolen literatuur

  • Waarom ben ik mijn broertje niet van Karl König Uitgever: Christofoor
  • De tweede van Lynn Berger Uitgever: de Correspondent febr. 2019
  • Verwerk je familiekarma: Ontrafel je familiepatroon en vind het pad van je ziel: Ashok Bedi, en Boris Matthews. Uitgeverij: Symbolon
  • Verweven Verwantschap draden en patronen in het astrologisch familie weefsel: Lynn Vell Uitgeverij: Symbolon

 

450,00
Menu