1. Home
  2. /
  3. Winkel
  4. /
  5. Cursussen
  6. /
  7. Cursus kosmische invloeden op het embryo

Cursus kosmische invloeden op het embryo

Samenvatting

Nadat ik jaren lang astrologisch samen heb gewerkt met mijn echtgenoot die antroposofisch arts was, heb ik nu een korte online cursus geschreven om mijn kennis te delen over de embryonale horoscoop met zijn invloed op ons fysiek en psyché; een gebied dat nog weinig bekendheid heeft.

Ik maak tijdens deze cursus gebruik van twee bestaande theorieën. De eerste is van A.T. Mann. Hij is architect en astroloog die ook de reïncarnatietabellen ontwikkelde. Hij schreef daarover het boek: Divine Life Astrology, waar onder meer deze embryonale methode in wordt beschreven.

De andere methode is van Peter Treadgold [1943-2005], die een astrologisch programma vanuit de antroposofie ontwikkelde. Ook in dit programma wordt aandacht besteed aan de zwangerschap en de kosmische ontwikkelingen die plaatsvinden tijdens de conceptie en de zwangerschap. Treadgold ontwikkelde een unieke diagram die dit op heldere manier in beeld brengt. Beide methoden worden besproken in deze module en worden in de toekomst ondersteund met workshops hierover.

Iedere cursist ontvangt een afdruk van de planetaire ontwikkelingen die zich tijdens de zwangerschap voltrokken. Het bijzondere van dit overzicht is dat je eventuele zwakke plekken in de fysieke aanleg extra aandacht kunt geven zodat een chronische kwaal in de toekomst wellicht voorkomen kan worden. Niet alleen zwakke punten worden blootgelegd, maar ook krachten die in de toekomst werkzaam zullen zijn. Deze kunnen worden ingezet om meer bewustzijn te krijgen.

Door de methode van A.T. Mann is het bovendien mogelijk om eventuele psychische trauma’s die de moeder in de zwangerschap heeft meegemaakt en eventuele weerslag heeft gehad op de ontwikkeling van het kind, helder te krijgen. Bewustzijn is immers de eerste stap naar verandering! Biografisch gezien is dit vooral belangrijk omdat na het 48ste levensjaar deze eventuele ervaringen een veel sterkere invloed hebben op ons algeheel welbevinden.

De korte cursus wordt afgerond met algemene vragen die u optioneel kunt beantwoorden. Op die manier kunt u controleren of u de lesstof goed heeft begrepen. Algemene astrologische kennis is voldoende om deze cursus te volgen.

Zodra de betaling binnen is, ontvangt u per e-mail een bevestiging en daarna nadere informatie over deze cursus. Zorg daarom dat uw contactgegevens correct zijn ingevoerd.

125,00
Menu