Workshop over familieverbanden

Zaterdag 26 oktober en zaterdag 23 november 2019

In deze workshop wil ik samen met cursist op zoek gaan naar de astrologische hiërarchische plaats die elk gezinslid inneemt in het gezin. De plaats als: eerste, tweede, derde en eventueel daar op volgende kinderen, zijn respectievelijk in verband te brengen met de drie buitenplaneten: Pluto, Neptunus en Uranus. In mijn vier nieuwsbrieven die ik deze zomer plaatste heb ik een eerste uiteenzetting gegeven hoe hier naar gekeken kan worden Als voorbeeld heb ik gekozen de recentelijk overleden Prinses Christina; in verband met haar drie andere zussen, dit omdat van haar biografie relatief meer bekend is. Tevens zal er aandacht besteed worden aan de omvorming van de erfelijk aanleg in de biografie. In de Hubermethode drukt zich dit uit in een aparte horoscoop, de zogenaamde huizenhoroscoop. In deze workshop zal ik ook iets vertellen over de zogenaamde embryonale horoscoop.

Na de pauze is het mogelijk met elkaar uit te wisselen over de plaats die ieder in zijn eigen gezin inneemt en hoe de stand van de betreffende planeet in zijn of haar horoscoop staat.

De workshop wordt gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn € 85,00. U kunt zich hier aanmelden met vermelding van workshop Familieverbanden en de voorkeur voor een datum.  Aanmelden workshop

Aanmelden voor één of meerdere workshops kan hieronder via het formulier.

Selecteer workshop
Familieverbanden

Heeft u astrologische kennis?
NeeJa

Suggestie voor datum/eventuele opmerkingen: