Afgelopen zomer [2019] ben ik gestart met een online cursus kosmische embryologie. Deze cursus geeft inzicht in de kosmische invloed op je eigen fysieke en psychische ontwikkeling van het ontstaan. De theorieën van Peter Treadgold en A.T. Mann worden in deze korte cursus besproken.

Tien jaar lang heb ik de theorie van Peter Treadgold gebruikt, met name bij personen met ziekten die aangeboren zijn en bij mensen met de ziekte kanker. Dat deed ik samen met mijn echtgenoot die antroposofisch arts was.

De werkwijze heeft veel inzichten opgeleverd over het ontstaan van allerlei ziekten en de uitwerking in de biografie van de mens. De komende tijd wil ik workshops houden over dit buitengewoon interessante onderwerp. Hierbij zal ik gebruik maken van het computerprogramma Triform van Peter Treadgold [1943-2005]. Dit programma wordt binnenkort in vernieuwde versie opnieuw uitgegeven.

In de workshop wil ik drie chronische aandoeningen bespreken die bij de geboorte al aanwezig waren. In mijn nieuwsbrieven schreef ik hier al iets over naar aanleiding van de overleden prinses Christina. Verder krijgt de deelnemer zijn/haar eigen conceptiehoroscoop en een schema met invloeden tijdens de ontwikkeling van het embryo. Ook geef ik aanwijzingen hoe je bepaalde fysieke aanleg kunt opsporen. Dit onderwerp is veelomvattend en zal in de loop van 2020 nog vervolgworkshops krijgen.

De inleidende workshop wordt twee keer gehouden, of eventueel nog vaker als er veel aanmeldingen zijn. Voorlopig staat de eerste twee gepland op za zaterdag 7 maart 2020 en zaterdag 4 april 2020. De groep zal niet groter zijn dan zeven personen.

De workshop wordt gehouden in Waalre (ligt aan de A2,N2) van 13.00 – 16.00 uur. De kosten zijn € 95,00 en is inclusief persoonlijk materiaal.

Aanmelden voor één of meerdere workshops kan hieronder via het formulier.

    Selecteer workshop
    Workshop embryonale astrologie

    Heeft u astrologische kennis?
    NeeJa

    Suggestie voor datum/eventuele opmerkingen: