De aanslag op Peter R. de Vries

5 reacties

Dinsdagavond 6 juli 21 kwam het bericht dat rond half acht in de avond Peter R. de Vries, die uit de studio van RTL Boulevard kwam en er  vijf keer op hem is geschoten Zwaar gewond en in levensgevaar ligt hij nu in het ziekenhuis en het is afwachten hoe het zich allemaal gaat ontwikkelen. Inmiddels zijn er mensen aangehouden als verdachten

In 2010 schreef ik een nieuwsbrief over Peter R, toen er officieel een geboortetijd bekend werd van hem. Ikzelf werkte tot die tijd altijd met de tijd van 14.40. Helaas is de bron voor die tijd van 14.40 door de tijd heen verloren gegaan. Opmerkelijk vind ik wel dat de tijd van 14.40 meer aanknopingspunten heeft met de aanslag dan met de tijd van 20.22. Het leeftijdspunt in mijn eerste versie maakte  dan op 17 mei 2021 een inconjunct met Pluto en op 10 juli 2021 maakt het leeftijdspunt een vierkant met Neptunus, wat in die versie de heerser van het ascendant is. Deze aspecten vind ik persoonlijk heel frappant en toepasselijk met wat er nu gebeurd is. In de versie van 20.22 zijn er geen aspecten met het leeftijdspunt. NB. ik heb niet gekeken naar Progressies omdat ik meer biografisch werk [Hubermethode] dan traditioneel astroloog ben.
De horoscoop van het moment van de aanslag kan veel informatie geven over de aanslag en wellicht naar een profiel van de dader leiden. Onder toon ik de horoscoop:

Aanslag 6 juli 2021 Amsterdam 19.30 

De ascendant van de horoscoop van deze gebeurtenishoroscoop is de aanslagpleger omdat hij de gene is die dit drama veroorzaakt heeft, terwijl de descendant Peter R. is; hij is slachtoffer. Wat opvalt aan de ascendant/descendant as is, dat hier de maansknoopas op staat. Deze stand duidt op iets dat heftig onbewust speelt. De noordelijke maansknoop die als positief wordt geduid hoort bij Peter R. en de zuidelijke maansknoop die duister is, behoort de aanslag aanslagpleger toe. Boogschutter is het teken van andere landen wat zou kunnen duiden op een buitenlander. Inmiddels is bekend dat er een Poolse verdachte is opgepakt.
Opvallend is dat de noordelijke maansknoop conjunct de Maan staat wat duidt op het feit dat deze persoon, – want de Maan komt ook de aanduider van een gebeurtenishoroscoop toe -, een gepassioneerde [Maan] dualistische [tweelingen] persoonlijkheid is. De aanduider van de aanslagpleger is Jupiter [boogschutter] die retrograde loopt en in zijn eigen teken Vissen. Omdat Jupiter in het teken vissen staat en retrograde loopt, wijst dit op een groot ego [eigen teken] dat zich slachtoffer voelt of een fanatieke geloofsovertuiging heeft [Vissen] en op een oude gebeurtenis terugkomt die hij ooit beleefd heeft [Retrograde]. Jupiter maakt alleen maar een vierkant met de Zwarte Maan en is dus in principe ongeaspecteerd, wat zou kunnen duiden op een eenmansactie, maar zeker is dat niet. NB. De Zwarte Maan is geen planeet maar een zwart gat en heeft een mysterieuze uitwerking. In het Mythologische verhaal is de Zwarte Maan de eerste vrouw van Adam, Lilith, die Adam verlaat om een eigen leven te gaan leiden. Maar goed in principe is het dus geen planeet.

Peter R zijn aanduider is Mercurius en Mercurius staat sterk hij staat in zijn eigen teken en maakt een vrij exact vierkant met Neptunus. Neptunus is het archetype van het lijden en omdat een vierkant een gespannen aspect is waar de wil sterk ingezet moet worden om doelen te behalen. Het vierkant is bovendien nog ingaand wat in dit geval geen gunstig teken is. Met andere woorden het dieptepunt [vierkant] moet nog komen.. Dat deze aanslag, vriend en vijand diep treft zie je aan het feit dat Saturnus exact op de cusp van het derde huis staat en een oppositie maakt met Venus en Mars. Het derde huis is het huis van het gewone sociale leven. Deze oppositie is ook nog betrokken in een T-vierkant met Uranus. Met andere woorden het collectief bewustzijn van Nederland is diep geschokt.

Laten we positieve krachten naar Peter R. de Vries toesturen! Liefde overwint altijd van haat, moord en doodslag!

Dit artikel was gratis.
Vond u het nuttig en boeiend? Dan kunt u een kleine vrijwillige bijdrage overmaken aan de auteur. Dat kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Alvast hartelijk dank!

Bedrag5 reacties. Reactie plaatsen

 • en de MAAN is heer van 8, en zo te zien gaat hij bijna over de descendant.
  Mijn gevoel zegt me dat hij nog komt te overlijden ( ? )
  Maar ja, wat verwacht je van schoten in je hoofd ? Bijna nauwelijks te overleven
  …..Positief blijven okee, maar als ik dit zie……
  Wilma, kun je iets zeggen over een “ eventuele orgaan donatie, in deze horoscoop ? 2 jaar geleden heeft P de V verklaard op boulevard dat hij een codicil bij zich zou dragen, hij was voorstander ( ik niet trouwens, daarom heb ik het ook onthouden ) ….omdat : in eerste instantie hij naar het OLVG is gebracht, en LATER op de avond naar het Vrije Universiteits-ziekenhuis…..ik vond dat een beetje vreemd, omdat je met HERSENongevallen je meestal naar het Elisabeths-ziekenhuis in Tilburg gaat ? ….Dit zou ook verklaren WAAROM die medewerker van OLVG verklaarde dat hij ` zojuist ` overleden was om 20.35 uur ( ? )
  EN dat meteen al snel het halve kabinet, plus burgemeester met een hoop heisa bijelkaar kwamen, EN een verklaring van de koning vandaag.
  Zou hij dan toch overleden zijn, maar dat ze dat pas later bekend maken, zodat NIEMAND later kan zeggen : “ ik heb het HART of de NIEREN gekregen op diezelfde avond, misschien was het Peter s HART wel………
  Wat denk jij Wilma ? Ik heb het idee dat hij toch overleden is, eigenlijk, gisteravond al………

 • en volgens mij is je tijd van 14.40 uur goed……

 • Daar heb je een punt Marijke. Volgens het boek Heerschappen van Hajo Geurink vallen donaties onder Jupiter. Jupiter staat in de horoscoop hierboven op 2 graden Vissen. Vissen staat voor onthechten en jezelf wegcijferen voor de ander.

 • Wilma ter Mull
  8 juli 2021 07:06

  Een bijzondere gedachtengang. Hij zou deze gang van zaken dan zelf in zijn levenstestament hebben geschreven? Ik ga er over nadenken Marijke! Dank je voor je inbreng!

 • @Marijke: Het bericht dat verspreid werd over het OLVG is vermoedelijk nepnieuws geweest, zo heeft het ziekenhuis gisteren verklaard.

  En als je het helemaal zuiver wilt benaderen: het is ook nooit bevestigd door de politie dat Peter R. dóór zijn hoofd is geschoten (wat weer niet wil zeggen dat het niet klopt, maar toch). Laten we dus voorzichtig zijn met aannames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Menu