Binnenkort worden alle kinderen van veertien jaar opgeroepen voor een inenting tegen dodelijke meningokokbacterie (type W)  die al enige tijd zijn opmars maakt. Het percentage patiënten dat overlijdt aan meningokokken B ligt tussen de 4 en 6. Bij type W ligt dat dit jaar op ruim 23 procent. In totaal zijn er de afgelopen drie jaar 35 personen overleden aan meningokokken W., aldus het RIVM. Eigenlijk staat men voor een raadsel waarom het bij iemand uitbreekt. Waarschijnlijk door over geprikkelde zenuwen en oververmoeidheid, men weet het gewoon niet.

Het serum dat ontwikkeld is voor deze bacterie, is duur en schaars maar toch heeft het RIVM besloten te gaan enten nadat er deze zomer twee jonge mensen aan dit dodelijk virus zijn overleden. Binnenkort gaat men dus alle veertienjarige oproepen voor een inenting. Deze selectie voor veertienjarigen is zo gedaan omdat het middel schaars is. Het zou de groep zijn die de kans heeft op de meeste besmetting omdat zij met de meest gevarieerde groep van mensen in aanraking komen. In mijn ogen is deze keus vrij willekeurig en wat knullig. Ik denk dat meer onderzoek nodig is om gericht te kunnen enten.

Op internet vond ik een geboortedatum van de zeventien jarige jongen die in augustus overleden is aan deze meningokokken bacterie. De vader is diep bedroefd en vroeg zich af  waarom het RIVM zo lang had gewacht met deze maatregel  tot inenten [Volkskrant 14 september 2018]. Terwijl volgens Nieuwsuur, [6 september 2018] artsen hun eigen kinderen wél al vroegtijdig ingeënt hebben. Een vraag die we in de toekomst zullen stellen is, juist omdat er totaal geen solide visie en onderzoek achter deze inenting zit, waarom juist deze kinderen en geen twintigers, ook zij komen in aanraking met vele mensen? Omdat ik de geboortedag van één van de slachtoffers kon achterhalen op de pagina met overlijdensadvertenties, kwam ik tot een schokkende ontdekking dat in de daghoroscoop van de overledene duidelijke aanwijzing te vinden zijn voor de gevoeligheid voor deze bacterie. Onder toon ik de daghoroscoop.

 

Wanneer je het over hersenen hebt kijk je naar het teken ram en naar Mars en Mercurius. [Zie: Heerserschappen van Hajo Geurink]. Van het dierenriemteken Ram weten we niet waar deze valt in de horoscoop omdat er geen geboortetijd bekend is. Het verweer tegen infecties is af te lezen aan Mercurius. NB artsen vallen onder Mercurius, de esculaap verwijst naar het archetype daaromtrent.
In deze daghoroscoop zie je Mars een conjunctie maakt met Pluto in het teken boogschutter, deze maken weer een oppositie met Saturnus. De oppositie tussen Saturnus en Pluto is een buitengewone  moeilijke stagnerende combinatie die beslist geen overprikkeling van zintuigen aankunnen. Boogschutter is onder meer het teken van het buitenland. De jongen waar het hier om gaat heeft de infectie hoogstwaarschijnlijk in het buitenland opgelopen.

Mercurius (planeet van de oplossing van vreemde indringers) gaat een (ingaande) conjunctie maken met de Zon. In de klassieke astrologie noemt men dit een ernstige verbranding van de betreffende planeet juist omdat de conjunctie nog komen moet. Mercurius is daardoor zwaar belast (beschadigd) wat erop wijst dat deze jongen moeite zou kunnen hebben met weerstand te bieden aan allerhande bacteriën; dit hoeft niet altijd direct waarneembaar te zijn geweest, aangezien de meeste kinderen al heel vroeg voor van alles worden ingeënt en dat de antibiotica tot voor kort te pas en te onpas werd ingezet bij allerlei griepjes en andere ongemakken. Deze Zon en (verbrande) Mercurius maakt een oppositie met Neptunus en misschien zelfs met de Maan; dit is niet helemaal zeker aangezien we de geboortetijd niet kennen, maar de Maan ligt in ieder geval in die buurt. Neptunus is onder meer de planeet van het slachtofferschap. Nu de vader voelt zich écht slachtoffer van dit beleid zich uitdrukkend in de oppositie met de Zon. NB. De Zon in iemands horoscoop is het archetype voor de vader van de betreffende [API-instituut Zürich]. Helaas heb ik geen geboortedatum van de Tilburgse student kunnen achterhalen, die ook slachtoffer is geworden van deze infectie, alleen zijn initialen worden vermeld in de kranten. Het zou buitengewoon interessant zijn of in horoscopen van andere slachtoffers of dit beeld dit soort verbanden ook te vinden is, of een variant erop.

Stel nu eens, dat het RIVM minder rigide zou zijn, überhaupt de medische en wetenschappelijke wereld, dan zou je astrologisch kunnen kijken wanneer er mensen worden geboren die een (grotere) gevoeligheid hebben voor dit soort infecties en zou je daar preventief op kunnen enten. Helaas is dit vele stations te ver en zal dit niet zo snel gebeuren. Juist deze standen in een horoscoop die niet altijd voorkomen maar ook weer niet sporadisch zijn, zijn risicogevallen. Mars met conjuncties en opposities met Saturnus en de buitenplaneten, zouden als risicogroep kunnen worden aangemerkt. Daarom is het zo onzinnig om alleen veertienjarigen in te enten. In dit geval zou je vooral de zeventien/achttien jarige inenten omdat deze beschreven constellatie een langere tijd van kracht is. Bovendien, wat minimaal vermeld wordt, is dat de entstof maar vijf jaar werkzaam is. Tot nu toe is het zo dat alleen de farmaceutische industrie bij dit soort kortzichtige maatregels winst behalen; het is maar zeer de vraag of de gewone burger er iets aan heeft!

 

3 thoughts on “De dodelijke meningokokkenbacterie”

  1. Het is duidelijk dat ze beter de groep van 17 en 18 jarigen zouden kunnen vaccineren.
    In deze groep zitten ook kinderen met een retrograde lopende Mercurius. Hoe werkt dat uit?

  2. Het gaat niet alleen om de retrograde Mercurius gang want dat gebeurt drie maal per jaar. De combinatie met Mars die in conflict is met een buitenplaneet, Saturnus, verbranding onder de Zon en of maansknopen daar zit vooral het risico. Het is een combinatie die je zou kunnen opsporen door er een wiskunde formule op te zetten. Je krijgt dan volgens mij de risicogroep in beeld en kunt beschermen!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.