Ziekte, genezing en immuniteit

Geen reacties

In dit Essay dat vooral is geschreven in het licht van de coronapandemie, beschrijf ik hoe ziekte, genezing en immuniteit terug te vinden zijn in de horoscoop van iemand. De planeten Mercurius, Neptunus en het Zwarte gat, de Zwarte Maan en in mindere mate Jupiter spelen hierin een belangrijke rol.

Als voorbeelden neem ik Boris Johnson en Donald Trump die beiden van het coronavirus genazen. Dit essay sluit aan op mijn boek Ziekte een weg naar bewustwording. Omdat er nog maar weinig data bekend zijn van mensen die dit virus hebben gehad, overleden of genezen zijn, kan één en ander nog niet stevig onderbouwd worden. Daarom mag ieder die data heeft dit aan mij doorgeven. Uiteraard wordt er volgens de regels van de AVG met het materiaal omgegaan.

Wilt u dit essay bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem daarna contact met u op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option

Bekijk ook andere essays

De dualiteit in de samenleving

Toen ik vrijdag [27-8-2021] naar het nieuws keek, kwam er een onderwerp langs dat me intrigeerde. Nu allerlei sport en andere gezelschapsclubs weer open gaan, is er een probleem ontstaan…

Reïncarnatie nader bekeken deel 1

In dit essay geef ik aan hoe de reïncarnatiegedachte in wezen al lang geïntegreerd is in de wetenschap, maar geen aandacht en kans krijgt omdat één en ander niet erg…
Menu